Lepilo za kožo 10ml

Lepilo za kožo je idealno za lepljenje različnih dekorativnih okraskov na kožo in telo.

4,39 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
0766416098627

Lepilo za kožo

Lepilo za kožo je idealno za lepljenje različnih dekorativnih okraskov na kožo in telo, kot so perje, kristalčki, kamenčki, lasje in podobno.

Navodilo za uporabo: Lepilo je na vodni osnovi in je koži prijazno. Lepilo za kožo je idealno za lepljenje različnih dekorativnih okraskov, kot so perje, kristalčki, kamenčki, lasje, bleščice in podobno, na kožo in telo. Uporabite čopič (na notranji strani pokrovčka) za nanos tankega sloja lepila na čisto in suho kožo, na mestu, kjer želite prilepiti dodatek. Dodatek pritisnite na mesto kjer je lepilo in pridržite za nekaj trenutkov. Dekorativni elementi so na koži dobro in dolgo obstojni. Lepilo s kože odstranite s toplo vodo in milom.

Sestavine: Isopropyl alcohol, pvp, aqua/voda.

Opozorilo: Pred uporabo natančno preberite etiketo in upoštevajte navodila za uporabo! Ohranite embalažo za kasnejše branje navodil. Ne nanašajte na poškodovano ali vneto kožo. Pred uporabo priporočamo test izdelka na koži, nanesite na notranjo stran komolca, če se v roku 1 ure pojavi alergijski odziv izdelka ne uporabljajte. Samo za zunanjo uporabo. Uporabiti pod nadzorom odrasle osebe. Izogibajte se kontaktu izdelka z očmi in ustnicami. Nevarne lastnosti izdelka si lahko ogledate na etiketi tukaj.

Dodatne informacije
SKU0766416098627
PakiranjePosamezno
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Našli smo druge izdelke, ki vam bodo morda všeč!