Umetna kri 50ml - svetla

Tekoča umetna kri za oblikovanje pustnih poslikav, predvsem pa idealna za ustvarjanje imitacij poškodb in ran.

4,71 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
0766416707079

Umetna kri

Umetna kri je čudovita pri ustvarjanju in oblikovanju ran na telo in v kombinaciji s poslikavami. Zelo priljubljena je pri poslikavah za noč čarovnic, odrskih efektih in pri oblikovanju imitacij poškodb.

Kri je tekoča in dobro lepljiva, kar omogoča lažje nanašanje in daje popoln videz originalne rane. Kri se nikoli ne posuši popolnoma, temveč ostane mokra in sijoča. Najboljši izgled dosežete pri oblikovanju z voskom.

Na izbiro je svetla in temna kri v gelu, ter tekoča kri, prav tako v svetli in temni barvi. Kri se iz kože odstrani s toplo vodo in milom.  

Posamezno pakiranje vsebuje 50ml umetne krvi.

 

SESTAVINE: Aqua (voda), Propylene glycol, Hydroxypropyl Methylcellulose, Isopropyl alcohol, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethyparaben, Butylparaben, Isobutylparaben, Propylparaben, CI15850 (F D&C Red 7 Ca lake), CI 15985 (F D&C yellow 6 AI Lake)

Samo za zunanjo uporabo. Ta izdelek ni igrača. Zaradi majhnih delcev izdelek ni primeren za otroke mlajše od 36 mesecev, saj obstaja nevarnost zadušitve. Vsaka kozmetika lahko občasno v redkih primerih povzroči alergijsko reakcijo, izdelka ne uporabljajte v bližini oči, na ustnicah, na poškodovani ali razdraženi koži. Če niste prepričani o občutljivosti vaše kože, opravite kratek test. Izdelek nanesite na notranjost komolca in počakajte 60 minut. Če se v tem času pojavi alergijska reakcija, ga ne uporabljajte. Izdelek uporabite v roku 18-ih mesecev po odprtju. Izdelek lahko pusti madeže na tekstilu. Ohranite navodila za prihodnjo uporabo. Izdelano v Veliki Britaniji.

UVOZNIK: ART TRADE, trgovina na debelo in drobno d.o.o., Šlandrova cesta 6, 3320 Velenje, Tel.: 02/320-38-83, Fax: 02/320-38-84, info@arttrade.si

 

V spodnjih videih si oglejte uporabo dodatkov. 

Dodatne informacije
SKU0766416707079
PakiranjePosamezno
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Našli smo druge izdelke, ki vam bodo morda všeč!