Akrilna metalik barva Pentart 20ml - oranžna

Dobro pokrivna akrilna barva s kovinskim sijajem, primerna za večino površin. Za dodajanje metalnega sijaja vašim projektom!
Akcijska cena 1,70 € Redna cena 2,12 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
5997412771640

Akrilna barva Pentart – metalik

Akrilne barve na vodni osnovi, s kovinskim videzom, za barvanje katerekoli površine (ki jo predhodno primerno pripravimo). Široka paleta 30-ih barvnih odtenkov bo poskrbela za sijoče dekoracije.

Barve so na vodni osnovi, zmerno tekoče, nevtralnega vonja, dobro pokrivne in so po sušenju vodoodporne.

Primerne so za barvanje večine površin: lesa, kovine, stekla, keramike, porcelana in plastike. Barve v priročni 20ml tubici, s konico za nanašanje, omogočajo nanos neposredno iz tube ali s čopičem, gobico ter slikarsko lopatico. Barvo pred uporabo dobro premešajte, pri nanosu pa je priporočeno barvati zgolj v eno smer, zato da na površini ne bo vidnih sledi.

Idealne za vse domače in hobi projekte, katerim želite dodati metalik videz! Pobarvajte in poslikajte stene, škatlice, predalnike, skrinjice, stole, pručke, okvirje, ure, kozarce, svečnike, lončke, vaze in še mnogo več. Za dosego starinskega videza pred nanosom barve premažite sloj Pentart vintage medija za staran videz in nato z brusnim papirjem pobrusite.

 

Sušenje in mešanje

Čas sušenja: 30 minut. Čas sušenja lahko skrajšate z uporabo sušilnika za lase, ampak zgolj z uporabo toplega ali hladnega zraka. Čas sušenja lahko tudi podaljšate, tako da dodate nekaj kapljic medija za počasnejše sušenje.

Barve lahko med seboj mešate za še več odtenkov ali v njih umešate 3D perlice ali 3D prah, za posebne strukturne efekte.

 

Primer hobi projekta, pobarvanega z metalik akrilnimi barvami Pentart:

 

*Opozorilo: Otroci lahko uporabljajo izdelek zgolj pod nadzorom odrasle osebe! Hraniti zaščiteno pred zmrzaljo. 

Dodatne informacije
SKU5997412771640
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account