Vosek za oblikovanje ran 18ml

Vosek za oblikovanje ran je idealen za imitacijo poškodb, brazgotin, strelnih ran in za doseganje drugih učinkov na koži. Vosek je zelo priljubljen pri oblikovanju mas za noč čarovnic, pri odrskih predstavah, za pustne poslikave in podobno.
Akcijska cena 4,85 € Redna cena 5,39 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
0766416618993

Vosek za oblikovanje ran

Vosek za oblikovanje ran je idealen za imitacijo poškodb, brazgotin, strelnih ran in za doseganje drugih učinkov na koži. Je zelo enostaven za uporabo, fleksibilen, ko pa se posuši in utrdi pa zelo dobro obstojen in vzdržljiv.

Nanašanje voska na kožo je enostavno. Izberite količino voska in ga dobro pregnetite in oblikujete. Najlažje je, če ga oblikujete v kroglico, ter nato rano oblikujte na koži. Uporabite lahko številne dodatke, s katerim si olajšate oblikovanje: lopatice, gobice, palčke in podobno. Pred nanašanje poskrbite, da koža ni mastna, da vosek ne zdrsi. Najboljši učinek dosežete v kombinaciji z umetno krvjo, ter tako ustvarite popoln videz poškodbe.

Vosek je zelo priljubljen pri oblikovanju mas za noč čarovnic, pri odrskih predstavah, za pustne poslikave in podobno. Odstranite ga s toplo vodo in milom.

Posamezno pakiranje vsebuje 18ml voska za posebne učinke.

Na dnu strani si lahko ogledate tudi nekaj posnetkov uporabe.

OPOZORILA: Uporabljajte pod nadzorom odrasle osebe. Samo za zunanjo uporabo. Hranite stran od sončne svetlobe. Hranite samo v originalni embalaži, čisto in suho, zaprto z originalnim pokrovčkom. Ta izdelek ni igrača. Zaradi majhnih delcev izdelek ni primeren za otroke mlajše od 36 mesecev, saj obstaja nevarnost zadušitve. Vsaka kozmetika lahko občasno v redkih primerih povzroči alergijsko reakcijo, izdelka ne uporabljajte v bližini oči, na ustnicah, na poškodovani ali razdraženi koži. Če niste prepričani o občutljivosti vaše kože, opravite kratek test. Izdelek nanesite na notranjost komolca in počakajte 60 minut. Če se v tem času pojavi alergijska reakcija, ga ne uporabljajte. Izdelek uporabite v roku 18-ih mesecev po odprtju. Ohranite navodila za prihodnjo uporabo. Izdelano v Veliki Britaniji.

SESTAVINE: PEG-75 Lanolin, PEG-8 Stearate, Glyceryl stearate, ricinus communis (Castor) seed oil.

UVOZNIK: ART TRADE, trgovina na debelo in drobno d.o.o., Šlandrova cesta 6, 3320 Velenje, Tel.: 02/320-38-83, Fax: 02/320-38-84, info@arttrade.si

 

V spodnjih videih si oglejte uporabo dodatkov. 

 

Dodatne informacije
SKU0766416618993
PakiranjePosamezno
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Našli smo druge izdelke, ki vam bodo morda všeč!