Največja spletna ustvarjalnica pri nas!

Beadsi Blog

Prikupni velikonočni zajčki

7. 04. 2017 10.13 Oblikovanje in modeliranje
Prikupni bleščeči zajčki, ki bodo polepšali prihajajoče praznične dni. Velikonočna dekoracija, ki lahko krasi vsak kotiček vašega doma. Velika noč se bliža, tako da začnimo :)
Preberi vse»

FIMO tehnike in dekoracija jajca

6. 04. 2017 10.19 Vse novice

Velikonočne pirhe lahko okrasite tudi s pomočjo Fimo mase. V tem blogu prikazujemo različne tehnike oblikovanja mase in njihov nanos na jajce. Naučene tehnike lahko uporabite tudi za dekoriranje drugih izdelkov. Poučen blog vreden ogleda.


Preberi vse»

Enostavni velikonočni pirhi

30. 03. 2017 10.43 Vse novice
Čudovit in enostaven način za izdelavo velikonočnih pirhov! Spoznajte barve za marmoriranje, obarvajte jajčka s krasnimi prelivajočimi se vzorci in preberite, kako do krasne velikonočne dekoracije. Prijetno ustvarjanje :)
Preberi vse»

VELIKONOČNI ZAJČEK iz FIMO AIR MODELIRNE MASE

27. 03. 2017 08.49 Vse novice

Naj bodo predpraznični dnevni zabavni! Ustvarjajte z najmlajšimi in izdelajte okrasne velikonočne zajčke za okrasitev vašega prostora. Iz modelirne mase je to popolnoma preprosto!


Preberi vse»

Gravirani velikonočni pirhi

22. 03. 2017 20.05 Vse novice
Okrasite letošnje velikonočne pirhe na nekoliko drugačen način!
Preberi vse»

Snazaroo barve - za najboljšo pustno masko

6. 02. 2017 11.58 Vse novice
Izjemna kvaliteta, obstojnost, široka barvna paleta, številni dodatki ter pripomočki in še več odlikujejo te vrhunske bodypainting barve. Preglejte pestro ponudbo ne le izdelkov, temveč tudi otroških in odraslih idej za najboljšo pustno masko. Veselo maskiranje :)
Preberi vse»

Fimo snežna krogla za valentinovo

6. 02. 2017 08.35 Vse novice
Valentinovo je pred vrati in nič ne pokaže ljubljeni osebi da jo imate raje kot unikatno darilo izdelano samo za njo. Mi vam želimo pri tem pomagati, zato preverite eno izmed idej, ki jo lahko uporabite v ta namen.
Preberi vse»

Pustne poslikave z barvami Snazaroo

2. 02. 2017 09.51 Vse novice

Na bead.si vam omogočimo da postanete najboljša pustna maska!

 

Ponujamo vam široko paleto najboljših bodypainting barv na svetu Snazaroo!

 

Številni dodatki za posebne učinke, pripomočki za poslikavo ter številne ideje vaše delo olajšajo, domišljiji pa pustijo odprto pot!


Preberi vse»

CottageCutz božična voščilnica z zvončki

8. 12. 2016 09.24 Vse novice
Zvončki so skoraj nepogrešljiv element na prazničnih voščilnicah. Janja Albreht je zato uporabila CottageCutz šablono Christmas holly bells za izdelavo te božične voščilnice.
Preberi vse»

Božična voščilnica in okraski s CottageCutz šablonami

1. 12. 2016 10.50 Vse novice
Predstavljamo nov blog Janje Albreht, predstavnice šablon CottageCutz, v katerem si lahko ogledate enostavno izdelavo voščilnice in okraskov s pomočjo scrapbooking strojčka.
Preberi vse»

© Developed by CommerceLab