Kot smo napovedovali, z majem na Beadsi blogu začenjamo z objavami Art Design Teama-a, s katerimi vas bomo od sedaj razveseljevali 2x tedensko. Tukaj je že prvi prispevek, ki ga je za vas pripravila Jane Beljo! Mnogo užitkov ob branju in ustvarjanju. :)

 

Pred začetkom si oglejmo izdelke, ki jih bomo med ustvarjanjem uporabili:

- Osnova za voščilnico

- Karton za osnovo

- Blazinica Memento Tuxedo Black ink

- Škarje

- Lepilo za papir

- 3D blazinice

- Graph'it markerji - 0000, 5115, 5145, 5210, 1140, 1190, 1250, 7220, 7210, 7250, 7101

- Štampiljka Art butik - Sveti zakramenti

- Štampiljka Jane's Doodles - metulji

- Rezalna šablona - krogi

- Strojček Sizzix Big shot


1. Najprej izberemo velikost voščilnice, katero lahko kupimo že izrezano in z utorom ali jo v poljubni velikosti izdelamo sami. Nato Izrežemo še osnovo, ki bo služila za nanos naših motivov, v malenkost manjši velikosti od voščilnice. To osnovo bomo kasneje prilepili na voščilnico.

2. Na kartonu s pomočjo rezalne šablone rahlo označimo prostor kamor bomo odtisnili napis.

3. Na karton odtisnemo metulje, jih pobarvamo in izrežemo krog.

4. Da na ozadju ustvarimo pikice, le tega najprej obarvamo z Graph'it 7107. Za učinek pikic uporabimo graph'it 0000, katerega konico pritisnemo na obarvan del. Dlje ko konico držimo ob podlago, večja bo pikica.

5. Odtisnemo, obarvamo in izrežemo še več metuljev.

6. Rahlo obrišemo krog iz poštempljanega (z metulji) kartona na voščilnico, da določimo prostor na katerega bomo odtisnili napis. Na voščilnico nato odtisnemo napis in nanjo prilepimo kartonček z metuljčki.

7. Na voščilnico z uporabo 3D blazinicami in/ali lepila prilepimo še dodatne metuljčke. Metuljčke pritrdimo le po trupu metulja in ne krilih. Krila nato rahlo zavihamo navzgor za dosego boljšega 3D učinka ali pod njimi dodamo majhne 3D blazinice.

8. Naša voščilnica je končana