Današnjo voščilnico sem prelevila v rojstnodnevno, čeprav sem najprej mislila, da bo namenjena poroki. Kar vam želim pokazati je, da lahko z drugačnim napisom spremenite namembnost izdelku in tako uporabite svoje pripomočke večkrat in za različne priložnosti. 

 


Pa poglejmo kaj sem si najprej pripravila. S pomočjo šablone ovala sem iz belega foto kartona in moos pene izrezala odprtino. Moos pena je malenkost manjša kot sam kartonček, kar mi omogoča še malo manevriranja pri lepljenju v primeru, da odprtine nisem odrezala na povsem enakem mestu. Tako mi moos pena ne bo štrlela izpod papirja. Prav tako sem si s pomočjo CottageCutz šablone izrezala ptico, vejico, srca in vrvico z napisom "love".

 

 


Na negativ izreza ovala sem s pomočjo plastične šablone in modrega distress inka oblikovala oblake. Na trak iz foto kartona sem odtisnila napis "najbolj srčni osebi". Tako več nisem potrebovala napisa love, ki je del izrezane vrvice. Zato sem to besedo skrila za oval. Navzven kuka le še črka l, ki pa v tem primeru izpade kot zanka.

 

 


Izreze sem pobarvala s pomočjo alkoholnih markerjev, vendar bi jih lahko tudi z distress inki ali akvarelnimi barvicami. V osnovi pa so vsi izrezi izrezani iz belega foto kartona.

 

 


Preživite lepe zadnje avgustovske dni.


Material, ki ga je Vladka uporabila pri svojem projektu:

 

Rezalna šablona CottageCutz - love ptiček

Set tankih rezalnih šablon, 3kos - kreativni ovali

Set štampiljk ART Butik - voščila

Šablona za barvanje A5 - oblaki

Penasta guma (moosgummi) 20x29cm - bela

Foto karton A4 - perl bel

Blazinica za štampiljke Ranger dye ink pad 10x7cm - java bean

Scrapbooking strojček Sizzix BIG SHOT