Z barvami Snazaroo in idejami za poslikave boste za noč čarovnic najbolj grozna maska. Ponujamo vam široko paleto najboljših bodypainting barv na svetu Snazaroo! Številni dodatki za posebne učinke, pripomočki za poslikavo ter številne ideje vaše delo olajšajo, domišljiji pa pustijo odprto pot!

 

Z barvami Snazaroo na enostaven način postanite najboljša maska.

Ponujamo vam široko paleto najboljših bodypainting barv na svetu Snazaroo! Svoji domišljiji lahko pustite prosto pot z uporabo številnih dodatkov za posebne učinke in pripomočkov za poslikavo.

 


Ideje za poslikavo

 

Na spodnjih povezavah si oglejte posnetke poslikav in izdelave posebnih učinkov za noč čarovnic, s pomočjo barv in dodatkov Snazaroo. 

 

 

 

Spodaj si oglejte nekaj predlogov in navodil za otroške poslikave, ki jih je pripravil proizvajalec barv Snazaroo. 

 

Okostnjak

Z belo barvo in rahlo mokro gobico pobarvajte celoten obraz, pri tem pa izpustite predel okoli oči. S čopičem in oranžno barvo dodajte kroge okoli očes. S tanjšim čopičem in črno barvo narišite manjše krogce okoli oranžnih krogov. Na licih dodajte polkrožne linije s krajšimi prečnimi, da ustvarite videz brazgotine. Za konec še, s črno barvo in manjšim čopičem, obarvajte konico nosu. Barvanje nosu zaključite z dvema konicama obrnjenima navzgor in nekoliko razmaka med obema konicama.

 

Zelena čarovnica

Z rahlo mokro gobico in travnato zeleno barvo obarvajte obliko ovalne maske okoli oči. Nato vzemite tanek čopič in črno barvo in dodajte debelejše obrvi. Zatem narišite še pajkove mreže na licih in dodajte nekaj pikic na nos in brado. S svežim čopičem in rdečo barvo dodajte nekaj linij nad in pod oči.

 

Pajek

Z rahlo mokro gobico in temno zeleno barvo obarvajte desno polovico čela vse do lica, pri tem pustite przano trikotno obliko nad očesom. Nato vzemite tanek čopič in črno barvo in narišite pajkovo mrežo čez čelo in lice. Narišite še enostavnega pajka na nos in drugo lice. Z uporabo čistega čopiča in nekaj bele barve napolnite trikotnik nad desnim očesom in dodajte nekaj pikic na telo in glavo narisanih pajkov.

 

Zombi s posebnimi učinki

Vzemite tri male koščke voska za rane in jih zvaljajte v trekove in prerežite na pol. Pritisnite tri nad desnim očesom in tri pod desnim očesom. Zgladite robove s čopičem in nekaj vode. Nato uporabite noht ali modelriko za dodajanje dolge zareze po sredini vsakega trakca. Z uporabo mokre gobice obarvajte obraz z belo barvo. Pustite da se barva na obrazu posuši in vzemite svežo gobico, ter desno polovico obraza potapkajte z vijolično barvo. vzemite čopič in dodajte živo rdečo barvo v večji količini v sredino voska za rane. Za posebej krvav učinek lahko na vosek dodate tudi nekaj umetne krvi.

 

Izdelava rane na prstu

Zmehčajte manjšo kroglico voska in jo nanesite na prst. Uporabite vodo da razširite in zgladite robove. S pomočjo modelirke za vosek napravite zarezo - ne pregloboke. Uporabite stipple gobico za nanos rdeče barve na vosek. Za realni učinek dodajte še umetno kri v zarezo in bustite da nekoliko steče po prstu. Za lažjo predstavo predlagamo ogled posnetka na začetku bloga.

 

Pošast s posebnimi učniki

Z uporabo modelirke nanesite linije voska za rane na lica, čelo in nekaj pik pod oči. Z rahlo mokro gobico prebarvate obraz v zeleno. S čopičem in belo barvo nato nežno poudarite vosek na čelu in licih. napravite dva trikotnika kot rogova nad obrvmi da napravite videz pošasti.

 

Čarovnica s posebnimi učinki

Vzemite manjšo količino voska za rane in ga oblikujte v kroglo. pritisnite na levo lice in ustvarite bradavico. Nato vzemite malenkost večjo količino voska in ga oblikujte v grozno obliko na in okoli konice nosu. Z uporabo gobice prebarvajte obraz v travnato zeleno barvo. Vzemite čopič in s črno barvo napravite debelejše obrvi. na koncu zmešajte še majhno količino črne barve z več zelene in jo uporabite s kotom gobice da napravite gubaste linije na čelu, okoli oči, na bradi in na licih.

 

Zombi

Z uporabo rahlo mokre gobice obarvate obraz v belo. Nato nekoliko zmešajte belo in črno barvo, ter potapkate sivo po čelu, bradi in licu. Zmešajte še nekaj sive barve in napravite temnejše kroge okoli oči. Dodajte še nekaj poudarka sivemu predelu na desnem licu in s črno barv narišite še velik črn trikotnik na levem licu. Nato dodajte še obliko puščice levo na čelo in tri linije na desno lice. z uporabo tankega čopiča in bele barve narišite krive zobe na črn trikotnik na levem licu. Vzemite še nekaj rdeče barve in s kotom gobice pogladite nekaj "krvi" po kotih, zaključite z risanjem rdeče "zareze" ob linijah na desnem licu in tekoče "krvi" na čelu.

 

Buča

Z mokrim čopičem in oranžno barvo narišite dve veliki okrogli obliki okoli oči za masko v obliki buče. prepričajte se, da se ti dve obliki prekrivata in pokrivata nos. Z mokro gobico in oranžno barvo zapolnite obliko. nato z manjšim čopičem in črno barvo obrišite bučo in postite manjši prostor na sredi obraza za steblo. Dodajte tri ukrivljene linije na dnu vsake strani buče in napravite trikotnik na konici nosu. Z manjšim čopičem in zeleno barvo narišite boliko steblca na vrhu buče.

 

Otrok Frankenstein

Uporabite rahlo mokro govico in travnatno zeleno barvo, da popolnoma prekrijete obraz. Pomešajte nekaj zelene z malo črne in narišite temnejše kroge okoli oči. Vzemite tanek čopič in nekaj živo rdeče barve in narišite ureznino na čelo in vsako lice. Nato vzemite črno barvo in s tankim čopičem narišite šive čez ureznine in gubice na nos in okoli oči. Na koncu pomešajte še nekaj zelene s črno in dodajte košate linije ob obeh obrveh.

 

Gospodična drakula

Z uporabo gobice prebarvajte obraz v belo. Zmešajte nekaj bele in črne barve, da dobite svetlo siv odtenek, ki ga z gobico nanesete okrog oči. Vzemite čist čopič in nekaj črne barve, ter jo uporabite za risanje vzorca na čelu. Za konec na vsaki strani ust, z živo rdečo barvo, narišite še kapljice krvi.

 

Vampir

Z uporabo gobice prebarvajte obraz v belo, pri tem pustite kroge okrog oči nepobarvane. Potapkajte nekaj rdeče barve v kroge okoli oči. Ko se barva posuši uporabite črno barvo za barvanje rdečih krogov okoli oči, vendar pri tem pazite da se nekaj rdeče barve še vedno opazi pod črno. nadaljujte tako, da s pomočjo čopiča in črne barve narišite žile okrog oči, kot vidite na sliki. Čopič nato uporabite še za risanje dveh zob iz spodnje ustnice. Konice zob obarvajte z nekaj rdeče barve in narišite curek krvi in konice ust proti bradi.

 

Pustne barve za kožo Snazaroo


Snazaroo Pustne maske

Klasične barve

Koži prijazne barve za telo in obraz izjemno živih tonov. Barve so na voljo v kar 38 različnih odlično pokrivnih in intenzivnih tonih. Pakiranje po 18ml zadošča za več kot 20 poslikanih obrazov.

Vse barve so netoksične in hipoalergene, ter primerne tudi za občutljivo kožo. Posamezno pakiranje vsebuje 18ml trde barve, katero s pomočjo vode in čopiča ali gobice nanašamo na kožo.

Postopek dela je podoben slikanju z vodenimi barvicami. Gobico ali čopič pomočite v vodo in nato pomažete po barvi. Z gobico nato barvate večje površine, čopič pa uporabite za risanje črt in detajlov. Barve so primerne za profesionalne poslikave, za gledališča, poslikave navijačev in pustne poslikave. Barve niso mastne, so zelo obstojne na koži, ter se zlahka odstranijo s toplo vodo in milom.

Oglejte si ponudbo!


Snazaroo blescece barve

Bleščeče in metalik barve

Serija klasičnih barvih tonov se odlično dopolnjuje z 12 bleščečih perla barvnimi toni in 7 metalnimi toni, ki imajo enake kvalitete in enak način uporabe kot klasične barve, a poslikavi dodajo poseben bleščeč efekt, ki masko še dodatno popestri!

Oglejte si ponudbo!


Sprej za lase

Sprej za lase

Snazaroo kot dodatek odličnim barvam za bodypainting sedaj ponuja tudi sprej, s katerim si lahko za kratek čas spremenite barvo las. Sprej je enostaven za uporabo. Pred uporabo pretresite in ob tem držite razpršilnik v pokončnem stanju, nato pa s kratkimi pritiski obarvajte lase z razdalje vsaj 20cm, pri čemer pazite, da sprej ne zaide na obraz, v oči, na oblačila ali druge predmete.

Oglejte si ponudbo!


Kompleti barv za pust

Kompleti barv za pust

Za vse, ki želite na enem mestu več barv v manjših količinah!

Na voljo so različni kompleti, ki vsebujejo barve, izbrane glede na tematiko poslikave, in pripomočke za delo.

Manjši kompleti vsebujejo 3 barve in čopič, večji kompleti pa vsebujejo več barv, čopiče, gobice in navodila za poslikave obraza.

Oglejte si ponudbo!


Kompleti barv za pust

Posebi učinki - Bleščice

Za dodatno popestritev vaših poslikav lahko poskrbite z bleščicami v gelu in bleščečim prahom v različnih barvah.

Gel z bleščicami enostavno nanesete na kožo s čopičem ali katerim drugim pripomočkom, za nanos bleščečega prahu pa priporočamo uporabo lepila za kožo. Tako boste enostavno popestrili dele poslikave, ki jih želite izpostaviti.

Oglejte si ponudbo!


Kompleti barv za pust

Posebi učinki - Voski in lepila

Želite posebne učinke kot v filmu?

Za vas imamo lepila za kožo, vosek za izdelavo ran, odrgnin, umetnih tvorb, umetno kri in vosek za zobe. S temi izdelki in malo domišljije lahko enostavno dosežete umetne učinke, ki izgledajo naravno in prepričljivo.

Oglejte si ponudbo!


Kompleti barv za pust

Pripomočki

Za enostavnejši nanos barv in izdelavo posebnih učinkov dobite tudi vse potrebne pripomočke.

Čopiče, posebne gobice, lopatice in vse ostalo, kar najdete v navodilih za uporabo naših bodypianting izdelkov, kot tudi šablone za slikanje vzorčkov in knjige z številnimi idejami.

Oglejte si ponudbo!


 

Vse Snazaroo bodypainting Barve in pripomočki na www.bead.si