Vem, da trenutno ni čas razmišljan o porokah in podobnih dogodkih, vendar z upanjem, da bomo tudi o takih stvareh znova kmalu razmišljali, je tukaj ena ideja za poročno vabilo, ki je zelo hitro izdelano. Če pa napis nadomestimo s kakšnim drugim, pa se lahko v trenutku prelevi v čestitko.

 

 


Pa poglejmo kako ga izdelati. Za sam osrednji motiv, sem izrezala 3 srednje velika srca iz temno rdečega foto kartona. Prav tako sem s pomočjo šablone srca z čipkastim vzorcem izrezala še dve srci iz belega foto kartona.

 

 


Nato sem s šablono pravokotnika, ki vtisne malo poseben vzorec šivov izrezala največji pravokotnik iz seta iz belega foto kartona.

 

 


Srca sem zalepila enega na drugega in si dodatno še 3x izrezala besedo Vabilo. Na koncu sem uporabila 2 izreza, ki sem ju zalepila enega na drugega. Debelino izrezov namreč prilagajam glede na vse plasti.

 

 


Nato pa sem vse skupaj zalepila na osnovo za voščilnice, ki si jo jaz sama izdelam iz belega foto kartona, tako da A4 list po dolžini prerežem na pol. Takšna osnova je zelo trdna, saj je to 300g papir.

 

 


Všeč mi je pridih etno vzorca, ki ga ustvari izrez tega manjšega srca.

 

 


Želim vam lep dan in ostanite zdravi!


Material, ki ga je Vladka uporabila pri svojem projektu:

Mini tanka kovinska šablona - čipkasto srce

Tanka kovinska šablona - srca

Tanka rezalna šablona, 1kos - vabilo 3

Set rezalnih šablon Sizzix Thinlits - šivani pravokotniki

Foto karton A4 - perl bel

Pinceta s fino konico Sizzix

Sizzix pripomoček za rezalne šablone - igla

Rezalnik papirja Fiskars SureCut big - A4

Scrapbooking strojček Sizzix BIG SHOT

Večnamensko hobi lepilo Pentart 20ml