Božične nalepke - napisi

Dekorativne nalepke za okraševanje papirja in drugih materialov pri izdelavi unikatnih scrapbooking izdelkov. Božična kolekcija nalepk je odlična za vse božične ustvarjalne projekte.
1,06 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
5055170166525

Božične nalepke

Dekorativne nalepke z božičnimi motivi so idealne za vse ustvarjalne projekte v času božica. Lahko se uporabljajo v različne namene, najlepše pa pridejo do izraza pri dekoraciji daril in okrasitvi voščilnic, vabil, čestitk ter drugih scrapbooking izdelkov. Z nalepkami enostavno popestrite vaš izdelek!

Njihova uporaba je vsestranska in enostavna, njihov efekt pa doda vašim ustvarjalnim projektom posebno dimenzijo. Preprosto odlepite nalepko z ozadja in jo prilepite na želeno mesto. Pri zapletenih vzorcih si lahko pomagate s pinceto, da boste nalepko lažje in brez mečkanja prenesli na izdelek. Izbirate lahko med številnimi motivi, od črk, številk, raznih otroških, poročnih in živalskih motivov, do rož, metuljev, dreves in še mnogo več. Nalepke so na voljo tudi v različnih barvah, od enobarvnih belih, črnih, zlatih in srebrnih, do pisanih nalepk živih barv, 3D nalepk, nalepk z bleščicami in drugimi efekti.

Dodatne informacije
SKU5055170166525
PakiranjePosamezno
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account