Največja spletna ustvarjalnica pri nas!

5. KREATIVNI TEDEN

 

Kreativne delavnice

 
Spoštovani ljubitelji ustvarjanja!
     
 
Z velikim navdušenjem napovedujemo največji ustvarjalni dogodek v Sloveniji, 5. Kreativni teden z ARTom.
 
V tednu od 13. do 18. marca si rezervirajte popoldneve saj se bomo ponovno trudili strniti čim večji del ustvarjalnega sveta v nakupovalno središče Europark.

 

Udeleženci se bodo na ustvarjalnih delavnicah ponovno imeli možnost učiti od svetovno priznanih ustvarjalcev,  ki bodo vodili delavnice in predstavljali najinovativnejše in najaktualnejše tehnike iz celotne palete ustvarjanja in ustvarjalnih tehnik; scrapbooking, nakit, oblikovanje, moda, slikarstvo in še več.

 

Že 5. leto zapored se bomo za vas potrudili preseči vse dosedanje dogodke in organizirati dogodek na najvišjem nivoju, ki be edinstven ne samo v Sloveniji ampak v svetovnem merilu. Dogodek je namenjen vsem ustvarjalcem, tako začetnikom, kot strokovnjakom iz celotne Slovenije in bližnjih držav.

 

Kreativni teden je super priložnost za obnovitev in širjenje vašega ustvarjalnega znanja, ter prijetno in sproščeno družanje s priznanimi ustvarjalci, nami in drugimi udeleženci!

 

Se vidimo!

 

 Prijave na delavnice 5. Kreativnega tedna so odprte!


 Hitre povezave
 
 

 Voditelji delavnic na 5. Europarkovem kreativnem tednu z Artom
 
 

Prijava na delavnice
 

Kratko navodilo:

Meni na levi strani vam je v pomoč pri izbiri termina in voditelja delavnic, katerih se želite udeležiti. Po izboru želenih delavnic zaključite z nakupom; s tem si rezervirate mesto na delavnicah. Za potrditev delavnice je potrebno delavnice poravnati v roku 3 delovnih dni v katerikoli naši poslovalnici, preko predračuna, ali preko Paypal računa (omogoča tudi plačilo s kreditno kartico). V kolikor bi delavnice želeli poravnati s položnico nas prosim pravočasno kontaktirajte na info@bead.si ali 059055450. Morebitna obračunana poštnina ali drugi stroški plačila v programu se stornirajo in je ob naročilu delavnic ni potrebno plačati.


There are no products matching the selection.
This is a static CMS block displayed if category is empty. Put your own content here.