7. KREATIVNI TEDEN

 

Kreativne delavnice

 

Spoštovani ljubitelji ustvarjanja!

 

Z velikim veseljem napovedujemo največji ustvarjalni dogodek v Sloveniji, 7. Europarkov Kreativni teden z ARTom.

 

V tednu od 11. do 16. marca si rezervirajte popoldneve in se nam pridružite na ustvarjalnih delavnicah. Kreativni teden je super priložnost za obnovitev in širjenje vašega ustvarjalnega znanja, ter prijetno in sproščeno druženje s priznanimi ustvarjalci, nami in drugimi udeleženci!

 

Že 7. leto zapored smo se za vas potrudili poiskati nove trende, priznane ustvarjalce in atraktivne tehnike iz različnih področij ustvarjanja; scrapbooking, nakit, oblikovanje, moda, slikarstvo in še več. Potrudili se bomo preseči dosedanje dogodke in vam omogočiti vrhunsko izkušnjo, tako ustvarjalcem, kot tudi začetnikom in strokovnjakom iz celotne Slovenije in bližnjih držav.

 

Manjkate samo še vi, stalni in novi udeleženci naših ustvarjalnih delavnic, da se nam pridružite in dodate svoj košček v mozaik največjega ustvarjalnega dogodka pri nas, ter od nas odnesete svoj delček novega znanja!

 

Za vse informacije glede delavnic in začetka prijav nas spremljajte na bead.si in naši facebook strani!

 

Se vidimo!


 


 Voditelji delavnic na 7. Europarkovem kreativnem tednu z Artom
 

Anna Rudaya

Anna Chiara Valentini

Judit Tóth-Pócs

Vanesa Müller

Luis Miguel Machado

Simona Podlesnik

Maksimiljan Sternad

Rosanna Raljević Ceglar

Joanna Banaszak Rodaszewska

Tanja Užmah Mosquera

Eva Hašková

Anastasia Kustova

Gerti Hofman

Žiga Bratoš

Sandra Žitnik

Dorota Kotowitcz

Teo Ivančič

Jane Beljo

Rihard Bandelj

Karin Palalić

Janža Dolinšek

 

Prijava na delavnice
 

Kratko navodilo:

Meni na levi strani vam je v pomoč pri izbiri termina in voditelja delavnic, katerih se želite udeležiti. Po izboru želenih delavnic zaključite z nakupom; s tem si rezervirate mesto na delavnicah. Delavnice lahko kadarkoli pred njihovim začetkom poravnate v katerikoli naši poslovalnici, preko predračuna, ali preko Paypal računa (omogoča tudi plačilo s kreditno kartico). V kolikor bi delavnice želeli poravnati s položnico nas prosim pravočasno kontaktirajte na info@bead.si ali 059055450. Morebitna obračunana poštnina ali drugi stroški plačila v programu se stornirajo in je ob naročilu delavnic ni potrebno plačati.


Izdelkov, ki ustrezajo izbiri, ni mogoče najti.