Barva za tekstil Pentart 20ml - lešnikovo rjava

Barve za poslikavo svetlega in temnega tekstila, v priročni tubi za direkten nanos. Popestrite puste majice, hlače, jeans, torbice, bombažne vrečke, vzglavnike in druge izdelke iz blaga!
Akcijska cena 1,34 € Redna cena 1,68 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
5997412756074

Barva za tekstil Pentart

Pokrivne barve za poslikavo svetlega in temnega tekstila, v navadnih, neonskih ter metalik odtenkih. Za popestritev pustih majic in hlač ter za dekoracijo prevlek za vzglavnike, kap, torbic, bombažnih vrečk in drugih izdelkov iz blaga. Primerno za vsak tekstil, ki ga lahko polikamo.

Barve so na vodni osnovi, srednje goste, nevtralnega vonja, odlično pokrivne in so po utrjevanju pralne. Za popolno pokrivnost, je potrebno barvo nanesti v enem sloju ali dveh slojih (odvisno od barve tkanine). Pakirane v priročni 20ml tubi, s tanko konico za nanos, lahko nanašate s čopičem, gobico ali direktno iz tube.

 

Sušenje in utrjevanje barve

Barve so površinsko suhe po 30-ih minutah, popolnoma se posušijo v 1-2 urah. Po sušenju je barvo potrebno utrditi, za obstojnost pri pranju. To naredite tako, da čez suh vzorec položite peki papir in s segretim likalnikom (180°, brez pare) likate po vzorcu, približno 30 sekund. Po vročinski obdelavi bo poslikava obstojna pri pranju na nizkih temperaturah (do 40°C).

 

Namigi in nasveti

Barve nanašajte s pomočjo šablone ali uporabite v kombinaciji s konturami za resnično spektakularne dizajne.

 

V spodnjem videu si oglejte kreativno idejo za poslikavo vzglavnika z barvami za tekstil Pentart:

  

Pozor: Poslikano blago se lahko pere zgolj na občutljivih programih pralnega stroja in z vzorcem obrnjenim navznoter. Barva bo obstojna zgolj, če ste pravilno sledili navodilom uporabe.

Opozorilo: Otroci lahko izdelek uporabljajo zgolj pod nadzorom odrasle osebe! Hraniti začiteno pred zmrzaljo.

Dodatne informacije
SKU5997412756074
PakiranjePosamezno
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account