Lazura Pentart 80ml - bor

Transparentne barve za barvanje in zaščito lesa, pri katerih ostane struktura lesa lepo vidna. Za notranje in zunanje prostore.
Akcijska cena 1,94 € Redna cena 2,42 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
5997412785951

Lazura Pentart

Lazurne barve so transparentne barve, posebej narejene za barvanje in zaščito lesa. Lazure so na voljo v štirih rjavih odtenkih (za posnemanje različnih vrst lesa). Po sušenju so vodoodporne, odporne na zunanje vplive in zato primerne za razne ustvarjalne projekte tako v notranjih, kot tudi v zunanjih prostorih.

Barve so na vodni osnovi, tekoče, po sušenju vodoodporne, mat videza in prosojne, zato da ostane vidna struktura lesa. Upoštevajte, da so barve po sušenju za ton ali sva svetlejše, kot jih vidite v plastenki. Nanesite s čopičem ali gobico. Intenzivnost barve je odvisna od števila slojev. Vedno nanašajte na čisto, neprašno in razmaščeno površino.

 

Sušenje in mešanje

Barve lahko med seboj mešate ali jih redčite z vodo, vendar to ni priporočljivo. Površinsko so suhe po 30-ih minutah, popolnoma se posušijo čez 12 ur. Sušenje lahko pospešite s sušilnikom za lase, vendar zgolj z mlačnim ali hladnim zrakom.

 

Oglejte si kreativen projekt z lazurami Pentart:

  

Opozorilo: Otroci lahko izdelek uporabljajo zgolj pod nadzorom odrasle osebe! Hraniti zaščiteno pred zmrzaljo.

 

Dodatne informacije
SKU5997412785951
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account