Knjiga o nizanju perl - "Beading technique encyclopedia"

Naučite se tradicionalnih in modernih tehnik, kot so: tkanje s perlami, privezovanje z vrvico, privezovanje z žico ter ustvarjanje nizov perl z vozli in spoznajte, kako ustvariti svoje lastne perle.
18,10 €
Razpoložljivost: Na zalogi
Na voljo samo še 1
SKU
9781844480470

Perle se že stoletja uporabljajo za različne dekoracije. Na razpolago so v raznovrstni paleti barv, oblik ter velikosti in so lepe, prilagodljive ter preproste za ustvarjanje. Ti praktični načrti kažejo, kako lahko dodate detajl, barvo in izvirnost tkaninam ter dodatkom z umeščanjem v vaše pletenine, kvačkanine in vezenine. Naučite se tradicionalnih in modernih tehnik, kot so tkanje s perlami, privezovanje z vrvico, privezovanje z žico ter ustvarjanje nizov perl z vozli in spoznajte, kako ustvariti svoje lastne perle.

Društvo ustvarjanja s perlami iz Velike Britanije je o knjigi zapisalo:

»To je izjemna knjiga, ki prikaže ravno to, kar je napisano na platnicah! Informacije o vseh vidikih ustvarjanja s perlami so podane v treh delih; navodila po korakih za vsako tehniko so polno opremljena z ilustrativnimi fotografijami, ki jih dopolnjujejo besedilo. Ta knjiga je dober uvod za nove ustvarjalce s perlami z jasnim in lahkim sledenjem navodil. Vsaka tehnika se nanaša na ostale, tehniki pripadajočim stranem. To je prav tako ustrezna referenca za bolj izkušene ustvarjalce s perlami, mogoče kot namig, kako začeti s šivom, katerega niste uporabljali že dalj časa ali kot uvod v nekaj drugega, kot je na primer pletenje z žico. Knjiga se zaključi z galerijo končanih izdelkov, ki ne razočarajo ... Na vsaki strani je veliko stvari za navdih. To je zelo odkrita in velikodušna knjiga.«

Napisana je v angleščini, ima 160 strani in je primerna tako za popolne začetnike kot tudi izkušene ustvarjalce.

Dodatne informacije
SKU9781844480470
PakiranjePosamezno
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account