Strojček za valjanje modelirnih mas

STROJČEK je odličen pripomoček za valjanje modelirnih mas, saj naredi maso mehkejšo, homogeno in gladko, ter kot takšno odlično za oblikovanje številnih izdelkov.

51,57 €
Razpoložljivost: Ni na zalogi
Na voljo samo še 0
SKU
0656290350549

Strojček za valjanje modelirnih mas

Strojček za valjanje modelirnih mas je idealen za valjanje polimernih mas kot so FIMO, PARDO, ali KATO masa. Njegova enostavna uporaba in vsestranskost omogoča, da maso z valjanjem malenkost zmehčate in oblikujete v gladko ter enotno plast. Širina strojčka znaša 18cm in ima priložen vijak, s katerim ga pritrdite na mizo. Na strojčku lahko enostavno določate debelino zvaljane modelirne mase in sicer lahko regulirate na 9 stopenj. Stopnja 1 pomeni največjo odprtino in stopnja 9 najmanjšo. Masa se pri valjanju ne sprijema na valjček. Maso začnete razvaljati vedno pri najvišji stopnji. Stopnje se menjajo na stranskem gumbu, pritrjenem na strojčku. Prav tako lahko preko strojčka skupaj mešate dve ali več barv mase, ter tako oblikujete unikatne vzorce. V kombinaciji z modelirno maso lahko uporabite tudi teksturne srajčke, katere skupaj z maso spustite skoz strojček ter tako oblikujete reliefni vzorec na modelirni masi.

Nasvet: Pred prvo uporabo med valjema zavrtite nekaj serviet, da odstranite morebitne madeže, ki lahko nastanejo med izdelavo strojčka. Ko strojček enkrat uporabite za valjanje modelirnih mas ali drugega material za ustvarjanje, ga ne uporabljajte za hrano. Namenjen je le modeliranju. Strojček čistite z mehkejšo krpo ali papirnato brisačo. Nikar ne uporabljajte agresivnih čistil. Pri delu s strojčkom pazite, da modelirno maso dobro pregnetete in da uporabite predebelega kosa mase, saj lahko tako strojček poškodujete.

Dodatne informacije
SKU0656290350549
PakiranjePosamezno
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account