Set scrapbooking papirjev 15x15cm, 36kos - "Cherry Blossom"

Komplet trših papirjev v različnih barvah, vzorcih in z raznovrstnimi potiski, ki so namenjeni vsestranskemu oblikovanju številnih unikatnih izdelkov iz papirja (voščilnic, albumov, škatlic, darilnih etiket, idr.). Izberite najljubšo kolekcijo papirjev za ustvarjanje!
7,98 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
5055170198212

Scrapbooking bloki

Scrapbooking blok vsebuje potiskane trše papirje z vzorci, ki so namenjeni vsestranskemu ustvarjanju in oblikovanju izdelkov iz papirja, zelo priljubljeni pa so pri izdelovanju najrazličnejših scrapbooking projektov.

Široka izbira najrazličnejših setov različnih velikosti in barvnih kombinacij ter unikatnih vzorcev, vam ponuja ogromno možnosti za izdelovanje unikatnih albumov, božičnih voščilnic, rojstnodnevnih in poročnih vabil, darilnih škatlic, dekorativnih elementov in okraskov, napisov, namiznih kartic, okvirjev za slike, zvezkov, dnevnikov ter ostalih papirnatih projektov za različne namene in priložnosti.

Papirje v bloku lahko poljubno kombinirate s štampiljkami, barvami in dekorativnimi elementi, kot so gumbki, trakovi, razcepki, perlice, bleščice, washi lepilni trakovi, lesenimi izrezki in podobno.

 

Kolekcija papirjev Cherry Blossom se ponaša s svetlimi in drznimi barvami, ki so sinonim za japonsko pomlad. Odličen set za celoletno ustvarjanje!

Vsebina: 36 vzorčastih papirjev (v 18-ih različnih dizajnih), velikosti 15,2x15,2cm in gramature 160g/m².

Dodatne informacije
SKU5055170198212
PakiranjeKomplet
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account