Set papirjev in dodatkov za ustvarjanje A4 - Metallics

Dekorativni papirji in elementi kolekcije Metallics, namenjeni za dekoracijo scrapbooking izdelkov, kot so voščilnice, vabila, albumi in podobno.
19,27 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
5055170168826

Set dekorativnih papirnatih elementov

Scrapbooking papirji so namenjeni vsestranskemu ustvarjanju in oblikovanju izdelkov iz papirja. Zelo priljubljeni so pri izdelovanju najrazličnejših scrapbooking projektov. Široka izbira najrazličnejših setov različne velikosti in različnih kombinacij barv ter unikatnih vzorcev, vam ponuja ogromno možnosti za izdelovanje unikatnih scrapbooking albumov, božičnih voščilnic, rojstnodnevnih in poročnih vabil, darilnih škatlic, dekorativnih elementov in okraskov, napisov, namiznihi kartic, okvirjev za slike in zvezkov, za različne namene. Papirje v bloku lahko poljubno oblikujete š številnimi dodatki, ki so priloženi setu. Z njimi lahko okrasite in tako dopolnite različne izdelke oblikovane iz papirja. Set vsebuje papirje in dodatke za ustvarjanje različnih voščilnic in kartic.

Set Vsebuje 22 potiskanih listov z 11 različnimi motivi in dodatke kot so 8 velum papirjev, 4 škatlice, 2 žepka, 2 mini kuvertici, 2 nalepki abeceda, kartice, bordure, označbe in podobno.

Dodatne informacije
SKU5055170168826
PakiranjeKomplet
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account