Scrapbooking papir MD 30,5x30,5cm - vintage romanca - za vedno

Inovativni, visoko kvalitetni vzorčasti papirji za scrapbooking in ustvarjanje. Papirji so potiskani na obeh straneh. Priljubljena kolekcija "vintage romanca" prinaša mehke roza, bež, zelene in modre odtenke, z veliko cvetovi in krasnimi listi. Odlična osnova za poročne in ljubezenske papirnete projekte!
Akcijska cena 1,16 € Redna cena 1,29 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
7340086704168

Scrapbooking papirji Maja Design

Inovativni, visoko kvalitetni in edinstveni papirji Maja Design so oblikovani po navdihu romantičnega vintage stila in so zbrani v krasnih kolekcijah. Obojestransko potiskani papirji s svojimi čudovitimi raznovrstnimi vzorci so idealni za scrapbooking in ustvarjanje. V njihovih kolekcijah najdete praznične, otroške, poletne, zimske, pomladne, jesenske, romantične vzorce in še mnoge druge, oblikovane v čudovitem vintage stilu.

Zaradi širine krasnih vzorcev jih lahko uporabite za izdelovanje voščilnic, vabil, spominskih albumov, škatlic presenečenja, darilnih embalaž, papirnatih okraskov in preostalih papirnatih izdelkov prav za vse priložnosti. Poiščite svoj dizajn papirja za poročna vabila, otroške albume, božične voščilnice, praznične okraske, okrasitev doma, za zavijanje rojstnodnevnih daril, majhne poklone in za druga ustvarjalna dela.

Papirje lahko uporabljate s strojčki za izrezovanje, kot so Sizzix Big Shot ali Xcut Xpress, za izrezovanje različnih oblik, ki bodo še dodatno popestrili vaše izdelke. Papirji ponujajo bogate motive, ki so dovolj že sami po sebi, z dodatno obdelavo in raznimi okrasnimi elementi, na primer trakci, gumbi, bleščicami, kamenčki, razcepki, pa lahko izdelate resnično unikatne izdelke.

Izberite vaš najljubši vzorec papirjev Maja Design in prepustite domišljiji prosto pot.

Velikost papirja je 30,5x30,5cm. Cena velja za 1 kos.

 

O kolekciji "vintage romanca"

Ta zbirka zajemna resnično lepe vzorce, ki ponazarjajo celotno potovanje: čudovit romantični začetek s cvetovi in pesmimi, strastjo in srečanji, preko zaroke, poroke, medenih tednov in do srečnega življenja do konca svojih dni.

Priljubljena kolekcija, ki ponuja mehko roza, bež, zeleno in modro barvo, z veliko cvetov in krasnimi listi.

 

Dodatne informacije
SKU7340086704168
PakiranjePosamezno
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account