Set scrapbooking papirjev z dodatki A4 - At Home with Santa

Scrapbooking papirji in dodatki za vsestransko oblikovanje številnih unikatnih izdelkov iz papirja, z božičnimi motivi.
17,78 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
5055170191930

Set scrapbooking papirjev z dodatki

Potiskani scrapbooking papirji z vzorci so namenjeni vsestranskemu ustvarjanju in oblikovanju izdelkov iz papirja, zelo priljubljeni pa so pri izdelovanju najrazličnejših scrapbooking projektov. Široka izbira najrazličnejših setov različnih velikosti in barvnih kombinacij ter unikatnih vzorcev, vam ponuja ogromno možnosti za izdelovanje unikatnih albumov, božičnih voščilnic, rojstnodnevnih in poročnih vabil, darilnih škatlic, dekorativnih elementov in okraskov, napisov, namiznih kartic, okvirjev za slike, zvezkov, dnevnikov ter ostalih papirnatih projektov za različne namene in priložnosti.

Kolekcija At Home with Santa, je simpatična kolekcija z božičnimi motivi, med katerimi je polno ilustracij veselega božička, ki prinaša darila ali uživa doma z gospo božiček.

Papirje v bloku lahko poljubno oblikujete s številnimi dodatki, ki so priloženi setu.  Z njimi lahko okrasite in tako dopolnite različne izdelke iz papirja.

 

48-delni set vsebuje: 22 papirjev (11 dizajnov), izrezane motive, nalepke, bordure, girlando, vrhnje elemente, mini kuverte, škatlice, zvezdice, kartončke za imena in vrečkice.

Dodatne informacije
SKU5055170191930
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account