Rezalna kovinska šablona - 3D scena - božiček nad mestom

Kovinska rezalna šablona se uporablja s pomočjo strojčka Xcut Xpress, Sizzix Big shot PLUS ali podobnega A4 scrapbooking strojčka, za izrezovanje številnih oblik in motivov iz papirja za vse priložnosti! Izjemno enostavna za uporabo in izdelovanje unikatnih scrapbooking izdelkov, za vsakega ustvarjalca!
Akcijska cena 14,00 € Redna cena 23,33 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
5050870017047

Rezalne šablone Xcut

Rezalne šablone se uporabljajo pri strojčku Xcut Xpress ali Sizzix Big shot PLUS za izrezovanje različnih motivov iz papirja različnih trdot in debelin.

Za uporabo so popolnoma enostavne in so idealne pri ustvarjanju unikatnih scrapbooking albumov, voščilnic, poročnih in rojstnodnevnih vabil, voščilnic ob rojstvu otroka, oblikovanju škatlic iz papirja, okraskov iz papirja in dekoraciji daril. Zelo dobro se uporabljajo pri izrezovanju fotografij, okenc, okvirčkov in obrob. Njihova uporaba je brezmejna! Na izbiro je ogromno rezalnih šablon, različnih velikosti in različnih oblik, uporabnih za vse priložnosti. Šablone so primerne za rezanje enega sloja različnega papirja, paus papirja ali folije.

Uporaba šablon pri strojčku Xcut Xpress: potrebujete osnovno ploščo in rezalno ploščo. Plošče zložite po naslednjem vrstnem redu: Osnovna bela plošča, kovinska rezalna šablona (z rezili obrnjenimi navzgor), papir in rezalna plošča. Nato na strojčku nastavite debelino valja in spustite skozi strojček.

Primer uporabe rezalnih šablon s strojčkom Xcut Xpress:

Dodatne informacije
SKU5050870017047
PakiranjeKomplet
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account