Rezalna šablona in štampiljka CottageCutz - pomladna medvedka; do 4,83x7,11cm (medvedka)

Brez
Rezalne šablone CottageCutz za Sizzix Big Shot, Xcut Xpress in druge scrapbooking strojčke, s katero lahko na hiter in enostaven način iz papirja izrežete njen motiv za različne priložnosti. Šabloni je priložena tudi izrezanemu motivu usklajena štampiljka.
18,62 €
Na zalogi
SKU
0818561028360

CottageCutz rezalna šablona za scrapbooking strojčke in štampiljka za odtis

CottageCutz kovinska rezalna šablona se lahko uporablja skupaj z večino svetovno znanih strojčkov, na primer Sizzix Big Shot, Cuttlebug, Xcut Xpress in podobnimi, za izrezovanje različnih motivov iz papirja različnih trdot in debelin. Za uporabo so popolnoma enostavne in so idealne pri ustvarjanju unikatnih scrapbooking albumov, voščilnic, poročnih in rojstnodnevnih vabil, voščilnic ob rojstvu otroka, oblikovanju škatlic iz papirja, okraskov iz papirja, 3D rožic in dekoraciji daril. Njihova uporaba je brezmejna!

Na izbiro je ogromno rezalnih šablon različnih motivov za vse priložnosti. Šablone so primerne za rezanje enega sloja različnega papirja, paus papirja ali folije. Za uporabo so popolnoma enostavne, pakirane v priročni plastični embalaži. To vam omogoča enostavno shranjevanje in prenašanje, zato so primerne tako za delo doma kot na poti.

 

Kako uporabljam rezalne šablone za izrez papirja?

Rezalne šablone se uporabljajo skupaj z rezalnimi strojčki, zato je potrebno upoštevati vrstni red plošč določenega strojčka, za pravilni izrez motiva.

 Primer uporabe šablon pri strojčku Sizzix Big Shot: potrebujete osnovno ploščo za Sizzix z dodatki (Solo Shim – TAB1 in Solo Thin Die Adapter – TAB2) in dve rezalni plošči. Plošče zložite po naslednjem vrstnem redu: osnovna plošča z obema dodatkoma, prva rezalna plošča, rezalna kovinska šablona (z rezili obrnjenimi navzgor), papir in druga rezalna plošča. Pripravljene plošče spustite skozi strojček.

Primer uporabe šablon pri strojčku Xcut Xpress: potrebujete osnovno ploščo in rezalno ploščo. Plošče zložite po naslednjem vrstnem redu: osnovna bela plošča, kovinska rezalna šablona (z rezili obrnjenimi navzgor), papir in rezalna plošča. Nato na strojčku nastavite debelino valja in spustite skozi strojček.

 

Rezalno šablono lahko postavite tudi tako, da bodo rezila obrnjena navzdol, vendar morate v tem primeru papir oziroma rezan material postaviti pod rezalno šablono. Tako obrnjeno šablono je smiselno postaviti, kadar želite obrezati potiskan ali natisnjen vzorec, v ostalih primerih priporočamo postavitev šablone, z rezili obrnjenimi navzgor in s papirjem (ali drugim materialom) položenim na vrh šablone.

Pri uporabi rezalnih šablon z drugimi rezalnimi strojčki, glejte navodila strojčka za pravilno sestavo plošč.

 

*Šablone imajo majhne luknjice, skozi katere si lahko pomagamo odstraniti papir. Zaradi zapletenosti nekaterih vzorcev, boste morda morali plošče, z vstavljeno šablono in materialom, večkrat spustiti skozi strojček. Pri zapletenih vzorcih lahko med šablono in papir vstavite voščen papir ali posebno peno (Quick Release Foam) za boljši izmet papirja. Tako se vam papir ne bo ujel v šablono.

 

Kako uporabljam rezalne šablone za izrez papirja?

Sestava plošč pri strojčku Sizzix Big Shot za izrez motiva z rezalnimi šablonami Cottage Cutz:

Dodatne informacije
SKU0818561028360
VzorecŽivali
UporabaRezanje papirja, Štampiljka
PakiranjeKomplet
Write Your Own Review
Ocenjujete:Rezalna šablona in štampiljka CottageCutz - pomladna medvedka; do 4,83x7,11cm (medvedka)
Vaša ocena