Rezalne šablone Framelits, 9kos - označbe (tagi)

Tanke rezalne šablone, ki se uporabljajo s scrapbooking napravami (npr. strojčkom Sizzix Big Shot) za hiter in enostaven izrez motivov iz papirja. Za razna papirnata ustvarjanja!
Akcijska cena 11,78 € Redna cena 13,09 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
0630454244783

Rezalne šablone Sizzix Framelits

Približne velikosti motivov: 5.72cm x 10.16cm - 2.22cm x 2.22cm.

Rezalne šablone Sizzix Framelits se uporabljajo skupaj z vodilnimi scrapbooking napravami (npr. strojčkom Sizzix Big Shot, Xcut Xpress, ipd.) za hiter in enostaven izrez motivov iz papirja.

Za uporabo so popolnoma enostavne in so idealne pri ustvarjanju unikatnih scrapbooking albumov, voščilnic, poročnih in rojstnodnevnih vabil, voščilnic ob rojstvu otroka, darilnih embalaž, prazničnih okraskov, 3D rožic in drugega. Še posebej primerne so za obrez fotografij, izreze v voščilnicah, škatlah, vrečkah ter izrez okvirčkov in obrob.

Na izbiro je ogromno rezalnih šablon, različnih velikosti in oblik, uporabnih za vse priložnosti. Šablone so primerne za rezanje enega sloja papirja, kartona paus papirja ali folije. Lahko jih uporabimo tudi kot klasične šablone za nanos barve ali za izdelavo 3D efekta.

 

Uporaba rezalnih šablon Framelits

Ker se rezalne šablone uporabljajo z rezalnimi strojčki, je potrebno upoštevati vrstni red plošč določenega strojčka, za pravilni izrez motiva ali reliefni odtis.

 

Izrez papirja

Uporaba šablon pri strojčku Sizzix Big Shot Plus: potrebujete osnovno ploščo za Sizzix, adapter A in dve rezalni plošči (prozorne plošče). Plošče zložite po naslednjem vrstnem redu: osnovna plošča, adapter A, prva rezalna plošča, papir, rezalna kovinska šablona (z rezili obrnjenimi navzdol), druga rezalna plošča. Pripravljene plošče spustite skozi strojček.

*Zaradi zapletenosti nekaterih vzorcev, boste morda morali plošče, z vstavljeno šablono in materialom, trikrat spustiti skozi strojček. Pri zapletenih vzorcih lahko med šablono in papir vstavite voščen papir ali posebno peno (Quick Release Foam) za boljši izmet papirja. Tako se vam papir ne bo ujel v šablono.

 

*Pozor: Vrstni red plošč je podan kot primer za strojček Sizzix Big Shot PLUS. Za izrez ali reliefni papir šablon z drugimi scrapbooking napravami, sledite navodilom svojega strojčka!

 

Uporaba rezalnih šablon s strojčkom Sizzix Big Shot PLUS je prikazana v spodnjem videu.

Dodatne informacije
SKU0630454244783
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account