Rezalne šablone s teksturno srajčko, 6kos - "Just a Note", metulji

Komplet tankih rezalnih šablon za izrez motivov in teksturne srajčke za reliefni odtis na papirju. Šablone in srajčka se uporabljajo s scrapbooking napravami (npr. strojčki Sizzix Big Shot, Xcut Xpress, ipd.). Idealno za scrapbooking in izdelavo voščilnic!
Akcijska cena 10,76 € Redna cena 11,95 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
0630454245421

Rezalne šablone Sizzix Thinlits in reliefna srajčka

Komplet vsebuje:

  • 6 rezalnih šablon Sizzix Thinlits (velikost izrezanih motivov: 0.95cm x 2.48cm - 4.11cm x 6.03cm) in
  • 1 reliefno srajčko.
 

Tanke kovinske šablone Thinlits omogočajo izrez detajlnih oblik za zares kreativno izdelovanje voščilnic in raznih papirnatih projektov. Narejene so za izrez ali reliefni odtis (embossiranje) enega sloja kartona, papirja, kovinske folije ali paus papirja. So enostavne za uporabo, zdržljive in prenosljive (idealne za delo doma in na poti). Zanimive oblike in detajlni, zapleteni vzorci šablon, bodo nedvomno poskrbeli za inspiracijo za nov projekt!

Reliefne srajčke so namenjene odtisovanju motivov v papir in oblikovanju reliefnega papirja. Tako oblikovan reliefni papir bo dodal posebno dimenzijo vsem papirnatim izdelkom.

Z malo domišljije izdelajte čudovite papirnate projekte za vsako priložnost: rojstnodnevne voščilnice, poročna vabila, kartice za sedežni red, darilne embalaže, praznične okraske in še mnogo drugega.

 

Uporaba rezalnih šablon Thinlits in reliefnih srajčk

Ker se rezalne šablone uporabljajo z rezalnimi strojčki, je potrebno upoštevati vrstni red plošč določenega strojčka, za pravilni izrez motiva ali reliefni odtis.

 

Izrez papirja

Uporaba šablon pri strojčku Sizzix Big Shot Plus: potrebujete osnovno ploščo za Sizzix, adapter A in dve rezalni plošči (prozorne plošče). Plošče zložite po naslednjem vrstnem redu: osnovna plošča, adapter A, prva rezalna plošča, papir, rezalna kovinska šablona (z rezili obrnjenimi navzdol), druga rezalna plošča. Pripravljene plošče spustite skozi strojček.

*Zaradi zapletenosti nekaterih vzorcev, boste morda morali plošče, z vstavljeno šablono in materialom, trikrat spustiti skozi strojček. Pri zapletenih vzorcih lahko med šablono in papir vstavite voščen papir ali posebno peno (Quick Release Foam) za boljši izmet papirja. Tako se vam papir ne bo ujel v šablono.

 

Embossiranje papirja ali reliefni odtis

Uporaba šablon pri strojčku Sizzix Big Shot Plus: potrebujete osnovno ploščo, adapter B in dve rezalni plošči (prozorni plošči). Sestavite "sendvič" tako, da plošče zložite po naslednjem vrstnem redu: osnovna plošča, adapter B, rezalna plošča, srajčka z vstavljenim materialom, rezalna plošča. Pripravljene plošče spustite skozi strojček.

 

*Pozor: Vrstni red plošč je podan kot primer za strojček Sizzix Big Shot PLUS. Za izrez ali reliefni papir šablon z drugimi scrapbooking napravami, sledite navodilom svojega strojčka!

 

Uporaba šablon in reliefnih srajčk s strojčkom Sizzix Big Shot PLUS je prikazana v spodnjem videu.

Dodatne informacije
SKU0630454245421
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account