Set akvarelnih barvic KHN Mondeluz - portret, 24 kos

Visoko kvalitetne akvarelne barvice, topne v vodi. Primerne za suho in mokro risanje.
24,63 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
8593539269045

Akvarelne barvice Koh-I-Noor Mondeluz

Umetniške akvarelne barvice Koh-I-Noor Mondeluz zagotavljajo odlično risarsko izkušnjo. Glavna komponenta akvarelnih barvic Mondeluz so bogati, visoko kvalitetni in popolno razpršeni pigmenti. Njihova svetlobna obstojnost in visoka koncentracija pigmentov skozi celotno barvno lestvico, vplivata na končni rezultat in zagotavljata dolgotrajnost umetniškega dela.

Zaradi posebne sestave je akvarelni efekt je dosežen že z zgolj nekaj kapljicami vode, ki jo nanesemo s finim čopičem. Debelejša mina (3,8mm) zagotavlja izjemen umetniški potencial za vsakega uporabnika, plemeniti les okoli mine pa omogoča enostavno šiljenje.

Odlične za risanje, skiciranje in barvanje; primerna tako za hobi, kot artistična dela. Nobena sestavina, uporabljena pri proizvodnji, ne vsebuje strupene ali drugače škodljive snovi, zato je končni izdelek primeren za risarje vseh starosti.

Posebnost akvarelnih barvic, v primerjavi s klasičnimi barvicami, je njihova topnost v vodi. Uporabite jih za suho tehniko ali v kombinaciji z vodo ustvarite razlivajoč akvarelni učinek!

 

V kompletu je 24 akvarelnih barvic, pakiranih v priročni kovinski škatli.

Dodatne informacije
SKU8593539269045
PakiranjeKomplet
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account