Največja spletna ustvarjalnica pri nas!

Permanentni flomastri

Graph'it Shake flomastri predstavljajo alternativo vsem permanentnim flomastrom. Oblikovani so na vodni osnovi z dodanimi visokokakovostnimi pigmenti. Barve flomastrov so močno pokrivne in permanentne, kar omogoča risanje prav na vse površine, tudi temne.

Zaradi svoje odlične obstojnosti so primerni za uporabo na tekstil, papir, lepenko, les, kovino, keramiko, plastiko, kamen, platno prav tako tudi na stene in zunanje zidove. Odporni so na vse vremenske vplive in svetlobo ter kot taki primerni za notranjo in zunanjo uporabo.

Na voljo so v štririh različnih velikostih, kar omogoča risanje detajlov, kot tudi barvanje večjih površin. Na voljo so v naslednjih debelinah: 2.5 mm, 4 mm, 2-5 mm in 5-16 mm, ter več barvnih odtenkih. Barve so intenzivne, visoko pigmentirane, permanentne in svetle ter ponujajo več različnih odtenkov. Prav tako so brez vonja ter odporne na vodo in svetlobo. Barve ne prepuščajo skozi papir, kar je pomembo predvsem za delo v šoli in v ustvarjalnih projektih z otroci.

Ustvarjeni so za univerzalno uporabo v vseh projektih: pri risanju grafitov, mang, stripov, dizajnu, za kaligrafijo, pri scrapbooking projektih kot tudi v umetniškem in grafičnem ustvarjanju. Flomastri so prijetni za otroke, primerni za uporbo v šoli in doma, zelo priljubljeni pa pri scrapbooking ustvarjalcih, kot dodatek pri izdelavi voščilnic, vabil, kartic, albumov ter za odtisovanje štampiljk.

 

Kosov 1 do 30 od skupaj 73

na stran

Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Kosov 1 do 30 od skupaj 73

na stran

Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3