Blok za skiciranje Fabriano per Artisti Schizzi 90g/m2 - spirala

Risalni blok s spiralno vezavo na stranici papirja. Odličen za skiciranje in risanje s svinčnikom, ogljem, grafitom, pasteli ali kredo. Kvalitetni papirji, z ekološko naravnano proizvodnjo so lahki (gramature 90g/m²), rahlo hrapavi in v barvi slonovine.
Na zalogi
SKU
GRFAS1
Elementi združenih izdelkov
Ime Količina
Blok za skiciranje Fabriano per Artisti Schizzi A5, 90g - spirala zgoraj
2,46 €
Blok za skiciranje Fabriano per Artisti Schizzi A5, 90g - spirala levo
2,46 €
Blok za skiciranje Fabriano per Artisti Schizzi A4, 90g - spirala zgoraj
6,41 €
Blok za skiciranje Fabriano per Artisti Schizzi A4, 90g - spirala levo
6,41 €
Blok za skiciranje Fabriano per Artisti Schizzi A3, 90g - spirala zgoraj
10,67 €

Risalni bloki za skiciranje Fabriano per Artisti Schizzi

Lahek papir za skiciranje visoke kvalitete, kot se za Fabriano papirje spodobi. Papirji so izdelani iz celuloze brez kislin, so gramature 90g/m², rahlo hrapavi in v barvi slonovine. Odlični za skice in risanje s svinčnikom, ogljem, grafitom, pasteli ali kredo.

Papirji so na voljo v različnih formatih in sicer v velikosti formata A5 (14,8x21cm), A4 (21x29,7cm) in A3 (29,7x42cm). Blok je vezan s spiralno vezavo zgoraj, na krajši stranici papirja, ali na levi, daljši stranici papirja. Vsak papir je pod vezavo perforiran, kar omogoča enostavno trganje papirjev iz bloka.

V bloku je 100 listov.

 

Papirji in risalni bloki Fabriano

Malo je podjetij, ki se lahko pohvalijo s tako dolgo in polno dediščino, kot jo ima podjetje Fabriano, ki že od leta 1264 razvija in izboljšuje proizvodnjo papirjev. Fabriano je postal sinonim za visoko kvalitetne papirje, zato so papirji in bloki, narejeni v tovarni Fabriano, eni izmed najbolj kvalitetnih na trgu. Z različnimi sestavinami, podjetje izdeluje papirje, ki so primerni tako za začetnike, kot tudi za najbolj izkušene umetnike. Podjetje stremi k proizvodnji iz visoko kvalitetnih materialov in uporabi sofisticirane tehnologije ter ekološko naravnanim procesom proizvodnje. Imajo dosežen standard kvalitete UNI EN ISO 9001:2008 Quality Certificate ter z investicijami v zadnjih desetih letih tudi UNI EN ISO 14001:2004 Environmental Management Certification, kar dokazuje, da tovarna dela ne le kvalitetno, ampak tudi ekološko.

Ne glede na tehniko, katero uporabljate, in ne glede na izkušnje, ki jih imate, bodo izdelki tovarne Fabriano zagotovo kos vašim potrebam in zahtevam.

Dodatne informacije
SKUGRFAS1
PakiranjePosamezno
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account