Publikacija Leonardo collection št. 10 - Akti (Nudes & structure of human body)

Deseta izmed knjižic Leonardo za učenje risanja in slikanja ima poudarek na anatomski strukturi posamezne poze modela. Celotna knjižica je črno-bela, z veliko deli izdelanimi s krogličnim pisalom.This extensive collection of male and female nudes focuses on the anatomical structure of each pose. Many of the works here have been done in ballpoint pen, and the entire volume is in black-and-white.
7,22 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
9788881720095

Knjigice za učenje risanja Leonardo

Ustvarjene kot uporabno orodje za vse začetnike in kvalitetna podpora za profesionalne umetnike. Knjigice kolekcije Leonardo izstopajo po jasnih razlagah, lahkem jeziku in inteligentnih, dobro izbranih ilustracijah.

Celotna kolekcija nudi izčrpne informacije o metodah in strategijah tako risanja kot slikanja. začne z učenji o osnovah risanja in postopoma predstavi različne metode in tehnike na širokem spektru področij. Prvih pet knjigic nosi naslove podobne ali enake mnogim predmetom različnih umetniških šol, saj ponujajo veliko nujnih in koristnih informacij, ter korak po korak navodila za praktično uporabo in predstavitveni pristop.

Vsaka navodila za risanje kolekcije Leonardo raziskuje posamezen predmet ustvarjanja, ampak celotna kolekcija predstavlja izjemno širok spekter znanja risanja in slikanja, ki bo uporaben za umetnika, ki ne na kateremkoli nivoju znanja in želi dodatno razširiti svoja znanja, vrline in sposobnosti risanja in slikanja.

Knjigica je v angleškem jeziku, v formatu 24,4x34,4cm in vsebuje 36 strani (vključno s platnicami).

Dodatne informacije
SKU9788881720095
PakiranjePosamezno
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account