Scrapbooking strojček SIZZIX SIDEKICK - White&Gray

Popoln pomočnik za ustvarjanje na poti! Priročen scrapbooking strojček v manjši izvedbi, za manjše izreze in teksture na papirju.
49,90 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
0630454233688

Prenosljiv scrapbooking strojček Sizzix Sidekick

Strojček Sizzix Sideckick predstavlja točno to, kar so ustvarjalci iskali – prenosljiv, cenovno dostopen in prikupen sistem za ustvarjanje iz papirja, ki je oblikovan za rezanje s popularnimi rezalnimi šablonami Triplits, Thinlits in Framelits. Prilegajoč se dlani vaše roke, je popoln kreativen spremljevalec doma ali na poti. Prav tako je možno embossiranje (reliefni odtis)!

Vsestranski ustvarjalni sistem je oblikovan za rezanje z manjšimi šablonami in srajčkami, do širine 6cm. Primeren za rezanje enega sloja papirja ali tanjšega kartona in je idealen za scrapbooking, izdelovanje voščilnic, okraskov za dom in zabavo, razne dogodke in poročne izdelke.

Popoln za delo na poti! Strojček ima posebni vakumski pečat, ki zagotavlja popolno stabilnost naprave na katerikoli gladki površini.

 

Vsebina:

  • strojček Sizzix Sidekick White&Gray (višina: 12cm, teža: 450g),
  • 2 rezalni plošči (modri, prosojni), ki omogočata rezanje vseh tankih rezalnih šablon do širine 6cm (Framelits, Thinlits in Triplits) s strojčkom,
  • Embossing plošča (siva), za reliefni odtis z embossing srajčkami do širine 6cm (Textured Impressions in Texture Trades),
  • 6 rezalnih šablon Sizzix Framelits,
  • 2 rezalni šabloni Sizzix Thinlits,
  • 2 majhni reliefni srajčki (za embossing) Textured Impressions,
  • 7 štampiljk in
  • navodila za uporabo.

Začetni set, s katerim lahko začnete ustvarjati takoj! Ljubki cvetlični motivi z napisi vam nudijo tisoč možnosti za unikatna ustvarjanja.

 

Kako uporabljam strojček za rezanje in reliefni odtis?

Rezanje: potrebujete dve rezalni plošči. Plošče zložite po naslednjem vrstnem redu: rezalna plošča, papir, tanka rezalna šablona (z rezili obrnjenimi navzdol), druga rezalna plošča. Pripravljen »sendvič« spustite skozi strojček.

*Lahko zamenjate vrstni red papirja in rezalne šablone, vendar morajo biti rezila vedno obrnjena proti papirju. S strojčkom lahko uporabljate tudi manjše in srednje velike rezalne šablone Sizzlits, kot tudi Sizzlits bordure. (Da bi zagotovili združljivost, vedno preverite zahteve strojčka in dodatkov.)

Reliefni odtis (embossiranje): potrebujete embossing ploščo in eno rezalno ploščo. Plošče zložite po naslednjem vrstnem redu: embossing plošča, reliefna srajčka z vstavljenim materialom, rezalna plošča. Pripravljen »sendvič« spustite skozi strojček.

 

Uporabo strojčka si oglejte v spodnjem videu.

 

*Opozorilo: Ni primerno za otroke, mlajše od 3 let.

Da bi zagotovili združljivost, vedno preverite zahteve strojčka in dodatne opreme.

Dodatne informacije
SKU0630454233688
Pakiranjeni na voljo
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account