Gumijasta štampiljka 8.9 x 10 cm - božično drevo

Gumijaste štampiljke priljubljenih motivov punčk za izdelavo voščilnic, albumov in drugih scrapbooking izdelkov za različne priložnosti.
6,21 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
0819820011178

Gumijaste štampiljke

Little Darlings Rubber Stamps so štampiljke izdelane v ZDA, poznane in priljubljene po svojih simpatičnih motivih punčk, katere lahko uporabite pri izdelavi unikatnega izdelka za prav vsako priložnost.

Uporabljajo se za odtisovanje motivov pri izdelavi voščilnic, vabil, čestitk, scrapbooking albumov in različnih izdelkov iz papirja. Delo s štampiljkami je hitro in zelo enostavno. Pri uporabi štampiljk potrebujete akrilno podlago, katera vam služi kot držalo ter vmesno lepilno plast (uporabite lahko obojestransko lepilno folijo ali obojestranski lepilni trak). Štampiljko preprosto pritrdite na podlago, jo nato premažete z barvno blazinico in naredite odtis na papir. Na izbiro je več različnih velikosti akrilni podlag, ki ustrezajo različnim velikostim štampiljk.

Štampiljke so narejene iz naravne gume, so zelo dobro jetkane in delajo čiste ter natančne odtise. Odvečno gumo ob sami štampiljki lahko tudi odrežete (v kolikor vas ovira pri delu). Za odtisovanje lahko izberete barvne blazinice različnih proizvajalcev in različnih izdelav (na vodni osnovi, pigmentne). Odtis štampiljke lahko po želji pobarvate s temu primernimi flomastri, akvarelnimi barvami, klasičnimi barvicami in podobnimi mediji. Načinov dodatne dekoracije odtisnjenih štampiljk je ogromno.

Po uporabi je potrebno štampiljko takoj očistiti. Za čiščenje je na izbiro več različnih čistil, nekatera so namenjena čiščenju barv na vodni osnovi, druga pa čiščenju barv na osnovi topil. Štampiljke so za večkratno uporabo. Na izbiro je več kot 50 prikupnih štampiljk, kolekcij 'Saturated Canary', 'Little Darlings Rubber Stamp' in 'Candibean'.

Dodatne informacije
SKU0819820011178
PakiranjePosamezno
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account