Reliefna srajčka z rezilom Santoro - Summer Days

Srajčka, ki naredi reliefni odtis in hkrati izreže del motiva. Uporablja se skupaj s scrapbooking strojčki (Sizzix Big Shot, Xcut Xpress, ipd.), za izdelavo unikatnih voščilnic, čestitk, vabil in scrapbooking albumov.
Akcijska cena 7,07 € Redna cena 14,13 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
5038041021765

Reliefne srajčke z rezilom

Reliefne srajčke z rezilom se uporabljajo skupaj s strojčkom Sizzix Big Shot in strojčkom Xcut Xpress, za reliefni odtis in delni izrez papirja. Izrežite kos papirja (ali drugega materiala), ga vstavite v srajčko in spustite skozi strojček. Enostavno do čudovitih in profesionalnih rezultatov.

So idealen pripomoček za izdelavo unikatnih scrapbook albumov in edinstvenih voščilnic, čestitk ter vabil. Reliefna površina doda vašim izdelkom edinstveno globino, izrezani deli pa poskrbijo za še dodaten efekt. Velike odprtine so odlične kot okvir za vaše fotografije ali za ljubke napise. Relief in izrez pa lahko še dodatno popestrite z obdelavo z drugimi materiali. Izbočeni deli papirja so idealni za barvanje, kar doda izdelku še dodatno globino in dimenzijo. 

 

Uporaba srajčk pri strojčku Sizzix: potrebujete osnovno ploščo Sizzix in dve rezalni plošči. Plošče zložite po naslednjem vrstnem redu: osnovna plošča Sizzix, prozorna rezalna plošča, reliefna srajčka z vstavljenim materialom in druga prozorna reliefna srajčka. Pripravljene plošče spustite skozi strojček.

Uporaba srajčk pri strojčku Xcut Xpress: potrebujete osnovno ploščo in rezalno ploščo. Plošče zložite po naslednjem vrstnem redu: osnovna bela plošča, srajčka z vloženim materialom in rezalna plošča. Na strojčku nato nastavite debelino valja in spustite skozi strojček.

Pri uporabi srajčke z drugimi rezalnimi strojčki, glejte navodila strojčka za pravilno sestavo plošč.

Dodatne informacije
SKU5038041021765
PakiranjeKomplet
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account