Reliefna srajčka Sizzix - cvetlično

Reliefna srajčka se uporablja s scrapbooking strojčki (Sizzix Texture Botique in Big Shot, Xcut Xpress, ipd.) za dodajanje teksturnega vzorca na papirju. Idealno za izdelavo voščilnic, čestitk, vabil in scrapbook albumov.
Akcijska cena 3,95 € Redna cena 4,39 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
0630454246312

Reliefne srajčke Sizzix

Dimenzije srajčke: 13,97 x 10,49cm.

Reliefne srajčke se uporabljajo skupaj s strojčkom Sizzix Big Shot, Sizzix Texture Boutique in Xcut Xpress za dodajanje teksture oziroma reliefnega vzorca na papirju. Primerno za papir različnih debelin in trdot, najboljše rezultate pa dosežete na papirju gramature do 250g/m².

Reliefne srajčke so idealen pripomoček za izdelavo unikatnih scrapbook albumov in edinstvenih voščilnic, čestitk ter vabil. Reliefna površina doda vašim izdelkom edinstveno globino, lahko pa ga dodatno popestrite z obdelavo z drugimi materiali. Izbočeni deli papirja so idealni za barvanje, brušenje (ob primernem papirju) ali druge efekte, kar doda izdelku še posebno globino in dimenzijo.

Na voljo je pester izbor reliefnih srajčk, različnih velikosti in motivov, uporabnih prav za vse priložnosti. Srajčke so enostavne za uporabo, plastične in trajne, saj se ne uničijo in ne izrabijo. Pri odtiskovanju na trši papir spustite plošče večkrat skozi napravo za boljši učinek in lepši odtis.

Uporaba reliefnih srajčk

Uporaba pri strojčku Sizzix: potrebujete osnovno ploščo Sizzix in dve rezalni plošči. Plošče zložite po naslednjem vrstnem redu: osnovna plošča Sizzix, prozorna rezalna plošča, reliefna srajčka z vstavljenim materialom in druga prozorna reliefna srajčka. Pripravljene plošče spustite skozi strojček.

Uporaba pri strojčku Xcut Xpress: potrebujete osnovno ploščo in rezalno ploščo. Plošče zložite po naslednjem vrstnem redu: osnovna bela plošča, srajčka z vloženim materialom in rezalna plošča. Na strojčku nato nastavite debelino valja in spustite skozi strojček.

Pri uporabi reliefnih srajčk z drugimi rezalnimi napravami, glejte navodila strojčka za pravilno sestavo plošč.

 

Primer uporabe reliefnih srajčk s strojčkom Sizzix Big Shot si oglejte v spodnjem videu.

height="315"></iframe></p>

Dodatne informacije
SKU0630454246312
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account