Reliefna srajčka Xcut 15,2x15,2cm - okrasna zvezda

Vstopite v dimenzijo reliefnega vtiskovanja! Reliefne ali embossing srajčke se uporabljajo za izdelavo teksturnega, reliefnega odtisa v papirju in drugih materialih. Spremenite navaden karton, papir, kovinsko folijo ali paus papir v reliefno mojstrovino. Srajčka se ne uporablja samostojno, temveč skupaj z vodilnimi rezalnimi napravami.
6,84 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
5050870036109

Reliefne srajčke Xcut

Reliefne srajčke se uporabljajo skupaj z vodilnimi rezalnimi napravami (npr. strojček Xcut Xpress), za dodajanje teksture oziroma izdelavo reliefnih vzorcev v papirju, kartonu, metalni foliji in paus papirju. Primerno za papir različnih debelin in trdot, najboljše rezultate pa dosežete na papirju gramature do 250g/m².

Reliefna površina doda vašim izdelkom edinstveno globino, lahko pa ga dodatno popestrite še z nadaljnjo obdelavo z drugimi materiali. Izbočeni deli papirja so tako idealni za barvanje, brušenje (ob primernem papirju) ali druge efekte, kar doda izdelku še posebno globino in dimenzijo.

Za uporabo so popolnoma enostavne in so idealne za ustvarjanje unikatnih scrapbooking albumov, voščilnic, poročnih in rojstnodnevnih vabil, voščilnic ob rojstvu otroka, škatlic, vrečk, darilnih embalaž, prazničnih okraskov in drugega. Predstavljajo enostaven način, kako spremeniti popolnoma klasičen papir v čudovit unikatni izdelek!

Na voljo je pester izbor reliefnih srajčk, različnih velikosti in motivov, uporabnih prav za vse priložnosti. Srajčke so plastične in trajne, saj se ne uničijo in ne izrabijo. Pri odtiskovanju na trši papir spustite plošče večkrat skozi napravo za boljši učinek in lepši odtis.

Dimenzija srajčke: 15,2cm x 15,2cm.

  

Uporaba reliefnih srajčk

Uporaba pri strojčku Xcut Xpress: potrebujete osnovno ploščo in rezalno ploščo. Plošče zložite po naslednjem vrstnem redu: osnovna bela plošča, srajčka z vloženim materialom in rezalna plošča. Na strojčku nato nastavite debelino valja in spustite skozi strojček.

Pri uporabi reliefnih srajčk z drugimi rezalnimi napravami, glejte navodila strojčka za sestavo #sendviča" oziroma pravilno postavitev plošč.

 

Praktično uporabo reliefnih srajčk si oglejte v spodnjem videu.

Dodatne informacije
SKU5050870036109
PakiranjePosamezno
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account