Set rezalnih šablon Gorjuss - Pom-Pom, 11kos

Tanka rezalna šablona za scrapbooking strojčke (Sizzix Big Shot, Xcut xpress), s katero lahko na hiter in enostaven način iz papirja izrežete motive za vse priložnosti. Idealen pripomoček pri izdelovanju voščilnic, scrapbook izdelkov in izdelkov za splošno dekoracijo.
Akcijska cena 10,28 € Redna cena 25,70 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
5038041024414

Rezalna šablona Gorjuss za scrapbooking naprave

Komplet vsebuje:

  • 11 posameznih šablon za rezanje (z embossing detajli),
  • magnetno podlogo za natančnejše rezanje in
  • 8 vzorčastih papirjev (v dveh dizajnih).


Čemu je šablona namenjena?

Rezalna šablona je namenjena uporabi z različnimi rezalnimi in embossing napravami za ustvarjanje s papirjem. Uporablja se lahko pri večini svetovno znanih scrapbooking strojčkov, kot sta Sizzix Big Shot in Xcut Xpress, za izrezovanje različnih motivov iz papirja raznih trdot in debelin. Za uporabo so popolnoma enostavne in so idealne pri ustvarjanju unikatnih scrapbooking albumov, voščilnic, poročnih in rojstnodnevnih vabil, voščilnic ob rojstvu otroka, oblikovanju škatlic iz papirja, okraskov iz papirja, 3D rožic, čestitk, vizitk in dekoraciji daril. Njihova uporaba je brezmejna! 

Na izbiro je ogromno različnih motivov za vse priložnosti. Šablone so primerne za rezanje enega sloja različnega papirja, paus papirja ali folije. Za uporabo so popolnoma preproste, pakirane v priročni plastični embalaži. To vam omogoča enostavno shranjevanje in prenašanje, zato so primerne tako za delo doma kot na poti. Santoro Gorjuss šablone so izdelane iz karboniziranega jekla najvišjega razreda in preskušene, tako da zagotavljajo vrhunsko rezanje.

Kako uporabiti šablono s scrapbooking strojčkom Xcut xpress?

Uporaba šablon pri strojčku Xcut Xpress: potrebujete osnovno ploščo in rezalno ploščo. Plošče zložite po naslednjem vrstnem redu: osnovna bela plošča, kovinska rezalna šablona (z rezili obrnjenimi navzgor), papir in rezalna plošča. Nato na strojčku nastavite debelino valja in spustite skozi strojček.

Kako uporabiti šablono s strojčkom Sizzix Big Shot?

Uporaba šablon pri strojčku Sizzix Big shot: potrebujete osnovno ploščo za Sizzix z dodatki (Solo Shim – TAB1 in Solo Thin Die Adapter – TAB2) in dve rezalni plošči. Plošče zložite po naslednjem vrstnem redu: osnovna plošča z obema dodatkoma, prva rezalna plošča, rezalna kovinska šablona (z rezili obrnjenimi navzgor), papir, druga rezalna plošča. Pripravljene plošče spustite skozi strojček.

Ali lahko rezalo šablono uporabljate tudi z drugimi napravami?

Šablona za rezanje papirja je kompatibilna z večino scrapbooking strojčkov in naprav, namenjenih ročnemu izdelovanju voščilnic, albumov, čestitk, vizitk, ki jih danes najdemo na trgu. Za pravilno uporabo rezalne šablone z vašim strojčkom sledite navodilom proizvajalca vaše naprave.

Dodatne informacije
SKU5038041024414
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account