Rezalna šablona Joy s štampiljkami - scrabble 21,5x56/56x91mm

Rezalna šablona za scrapbooking strojčke (npr. Sizzix Big Shot, Xcut Xpress in podobne), s katero lahko na hiter in enostaven način iz papirja izrežete želene motive za različne priložnosti. Priložene so ujemajoče štampiljke za izdelavo scrabble črk.
6,63 €
Razpoložljivost: Ni na zalogi
Na voljo samo še 0
SKU
8717706038344

Scrapbooking rezalna šablona Joy craft s štampiljkami

V setu je rezalna šablona, ki se uporablja skupaj z večino svetovno znanih scrapbooking strojčkov (npr. Sizzix Big Shot, Cuttlebug in Xcut Xpress in podobnimi) za izrezovanje različnih oblik iz papirja, lahkega kartona in folije.

Priložene štampiljke uporabite za odtis motiva na izrezano obliko. Ta set ponuja šablone za izrez in štampiljke za izdelavo papirnatih scrabble črk, ki jih lahko uporabite pri izdelavi voščilnic, scrapbooking albumov, okrasitvi darilnih embalaž in praktično vseh vaših papirnatih ustvarjalnih podvigih!

Na izbiro je tudi ogromno rezalnih šablon različnih motivov za vse priložnosti. Za uporabo so popolnoma enostavne in so idealne pri ustvarjanju unikatnih scrapbooking albumov, voščilnic, poročnih in rojstnodnevnih vabil, voščilnic ob rojstvu otroka, oblikovanju škatlic iz papirja, okraskov iz papirja, 3D rožic in dekoraciji daril. Njihova uporaba je brezmejna! 

 

Kako uporabljam štampiljke? 

Enostavno. Za štampiljke potrebujete še akrilni blok, na katerega pritrdite štampiljko. Pomočite v barvno blazinico in odtisnite. Končano!

 

Kako uporabljam šablono s scrapbooking strojčki?

Za pravilno sestavo plošč in najboljši izrez, sledite navodilom svojega strojčka.

 

Dodatne informacije
SKU8717706038344
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account