Rezalna šablona Sizzix Pro - škatla

Rezalne šablone Bigz pro so primerne le za strojček Sizzix Big Shot PRO in omogočajo izrezovanje ne le iz papirja, temveč tudi iz različnih drugih materialov, kot je filc, moosgummi, lepenka, tkanina, usnje itd. Na enostaven način izrežite motive za dekoracijo vašega doma, albuma ali voščilnice! Šablona ni primerna za strojčke Sizzix Big Shot, Sizzix Big Shot Plus in Xcut Xpress. 

Akcijska cena 21,14 € Redna cena 42,27 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
0841182064028

Rezalne šablone Sizzix Bigz PRO

Rezalne šablone Bigz se uporabljajo pri strojčku Sizzix Big Shot PRO za izrezovanje različnih motivov iz papirja različnih trdot in debelin. Za uporabo so popolnoma enostavne in so idealne pri ustvarjanju unikatnih scrapbooking albumov, voščilnic, poročnih in rojstnodnevnih vabil, voščilnic ob rojstvu otroka, okraskov iz papirja, 3D rožic in dekoraciji daril. Njihova uporaba je brezmejna!

Na izbiro je več različnih rezalnih šablon različnih velikosti in z različnimi motivi, uporabnih za vse priložnosti. Šablone so primerne za rezanje papirja različnih debelin, paus papirja in folije. Posebnost teh šablon je v tem, da omogočajo rezanje tudi debelejšega papirja in materialov, kot je lepenka, karton, tekstil, filc, magnetna plošča in usnje. Rezalne šablone imajo okoli rezil peno, kar omogoča natančno izrezovanje motivov.

Uporaba šablon pri strojčku Sizzix Big shot Pro: potrebujete osnovni rezalni plošči. Plošče zložite po naslednjem vrstnem redu: prva rezalna plošča, rezalna šablona Bigz (z rezili obrnjenimi navzgor), papir in druga rezalna plošča. Pripravljene plošče spustite skozi strojček.

Velikost šablone je 30,5 x 32,4 cm, izrezane škatlice pa 10,2 x 8,9 x 5 cm. 

Dodatne informacije
SKU0841182064028
PakiranjePosamezno
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account