Rezalna šablona Sizzix Bigz - veternica

Rezalne šablone Bigz, za Sizzix Big shot, Cuttlebug in Xcut xpress, vam omogočajo izrezovanje ne le iz papirja, temveč iz različnih drugih materialov, kot so filc, moosgumi, lepenka, tkanina, usnje itd. Na enostaven način izrežite motive za dekoracijo vašega doma, albuma ali voščilnice!
Akcijska cena 8,70 € Redna cena 17,39 €
Razpoložljivost: Na zalogi
Na voljo samo še 1
SKU
0841182093455

Rezalne šablone Sizzix Bigz

Rezalne šablone Bigz se uporabljajo pri strojčku Sizzix Big shot, strojčku Cuttlebug in Xcut Xpress za izrezovanje različnih motivov iz papirja različnih trdot in debelin.

Za uporabo so popolnoma enostavne in so idealne pri ustvarjanju unikatnih scrapbooking albumov, voščilnic, poročnih in rojstnodnevnih vabil, voščilnic ob rojstvu otroka, okraskov iz papirja, 3D rožic in dekoraciji daril. Njihova uporaba je brezmejna!

Na izbiro je ogromno rezalnih šablon, različnih velikosti in z različnimi motivi, uporabnih za vse priložnosti. Šablone so primerne za rezanje papirja različnih debelin, paus papirja, in folije. Posebnost teh šablon je v tem, da omogočajo rezanje tudi debelejšega papirja in materialov kot so lepenke, kartoni, tekstil, filc, magnetne plošče in usnje. Rezalne šablone imajo okoli rezil peno, kar omogoča natančno izrezovanje motivov.

Uporaba šablon pri strojčku Sizzix: potrebujete osnovni rezalni plošči. Plošče zložite po naslednjem vrstnem redu: prva rezalna plošča, rezalna šablona Bigz (z rezili obrnjenimi navzgor), papir in druga rezalna plošča. Pripravljene plošče spustite skozi strojček.

Uporaba šablon pri strojčku Xcut Xpress: potrebujete rezalno ploščo. Plošče zložite po naslednjem vrstnem redu: bela rezalna plošča, papir in rezalna šablona Bigz (z rezili obrnjenimi navzdol). Nato na strojčku nastavite debelino valja in spustite skozi strojček.

Uporaba šablon pri strojčku Cuttlebug: potrebujete dve plošči B. Plošče zložite po naslednjem vrstnem redu: plošča B, rezalna šablona Bigz (z rezili obrnjenimi navzgor), papir in plošča B. Pripravljene plošče spustite skozi strojček.


Šablona je velikost 14x15,2cm. Velikosti izrezov so od 1,27X1,91cm do 10,16x13,34cm.

Primeri uporabe Sizzix Bigz šablon s strojčkom Sizzix Big shot:

Dodatne informacije
SKU0841182093455
PakiranjePosamezno
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account