Rezalna šablona Sizzix Bigz XL - ukrivljena pletenica

Rezalne šablone Bigz za rezalne strojčke (npr. Sizzix Big Shot, Xcut xpress in podobnimi), ki omogočajo izrezovanje ne le iz papirja, temveč tudi iz različnih drugih materialov, kot so filc, moosgummi, lepenka, tkanina, usnje itd. Na enostaven način izrežite motive za dekoracijo vašega doma, albume ali voščilnice!
Akcijska cena 19,67 € Redna cena 32,79 €
Razpoložljivost: Ni na zalogi
Na voljo samo še 0
SKU
0630454232384

Rezalne šablone Sizzix Bigz

Rezalne šablone se uporabljajo skupaj s scrapbooking strojčki (kot so Sizzix Big Shot, Xcut Xpress in podobnimi) za izrezovanje različnih motivov iz papirja različnih trdot in debelin. Za uporabo so popolnoma enostavne in so idealne pri ustvarjanju unikatnih scrapbooking albumov, voščilnic, poročnih in rojstnodnevnih vabil, voščilnic ob rojstvu otroka, oblikovanju in dekoraciji škatlic, okraskov za dom, 3D rožic in dekoraciji daril. Njihova uporaba je brezmejna!

Na izbiro je ogromno rezalnih šablon, različnih motivov, za vse priložnosti. Šablone so primerne za rezanje enega sloja različnega papirja, paus papirja ali folije. Za uporabo so popolnoma preproste, pakirane v priročni plastični embalaži, kar vam omogoča enostavno shranjevanje in prenašanje, tako za delo doma ali na poti.

 

Kaj je posebnost rezalnih šablon Bigz?

Posebnost teh šablon je v tem, da omogočajo rezanje tudi debelejšega papirja in materialov, kot je lepenka, karton, tekstil, filc, magnetna plošča in usnje. Rezalne šablone imajo okoli rezil peno, kar omogoča natančno izrezovanje motivov.

Postopek uporabe šablon

Uporaba šablon pri strojčku Sizzix: potrebujete osnovni rezalni plošči. Plošče zložite po naslednjem vrstnem redu: prva rezalna plošča, rezalna šablona Bigz (z rezili obrnjenimi navzgor), papir in druga rezalna plošča. Pripravljene plošče spustite skozi strojček.

Uporaba šablon pri strojčku Xcut Xpress: potrebujete rezalno ploščo. Plošče zložite po naslednjem vrstnem redu: bela rezalna plošča, papir in rezalna šablona Bigz (z rezili obrnjenimi navzdol). Nato na strojčku nastavite debelino valja in spustite skozi strojček.

Velikost izrezanega motiva je 28.58cm x 12.07cm.

 

*Opozorilo: Nevarnost ureznin. Izogibajte se stiku z rezilom. Pri delu otrok je priporočen nadzor s strani odrasle osebe.

 

Primeri uporabe Sizzix Bigz šablon s strojčkom Sizzix Big Shot:

Dodatne informacije
SKU0630454232384
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account