Rezalne šablone Thinlits, 69kos - črke in številke, male in velike tiskane črke

Tanke rezalne šablone za strojčke Sizzix Big Shot in podobne scrapbooking naprave, s katero lahko na hiter in enostaven način iz papirja izrežete motive za vse priložnosti. Za razna papirnata ustvarjanja!
Akcijska cena 21,95 € Redna cena 24,39 €
Razpoložljivost: Ni na zalogi
Na voljo samo še 0
SKU
0630454239390

Rezalne šablone Sizzix Thinlits

Približna velikost izrezanih motivov: najmanjše 1.27cm x 1.27cm, največje 1.27cm x 4.45cm.

Tanke kovinske šablone Thinlits omogočajo izrez detajlnih oblik za zares kreativno izdelovanje voščilnic in raznih papirnatih projektov. Narejene so za izrez ali reliefni odtis (embossiranje) enega sloja kartona, papirja, kovinske folije ali paus papirja. So enostavne za uporabo, zdržljive in prenosljive (idealne za delo doma in na poti). Zanimive oblike in detajlni, zapleteni vzorci šablon, bodo nedvomno poskrbeli za inspiracijo za nov projekt!

Z malo domišljije izdelajte čudovite papirnate projekte za vsako priložnost: rojstnodnevne voščilnice, poročna vabila, kartice za sedežni red, darilne embalaže, božične okraske in še mnogo drugega.

Uporaba rezalnih šablon Thinlits

Ker se rezalne šablone uporabljajo z rezalnimi strojčki, je potrebno upoštevati vrstni red plošč določenega strojčka, za pravilni izrez motiva ali reliefni odtis.

Izrez papirja

Uporaba šablon pri strojčku Sizzix Big Shot: potrebujete osnovno ploščo za Sizzix z dodatki (Solo Shim – TAB1 in Solo Thin Die Adapter – TAB2) in dve rezalni plošči (prozorne plošče). Plošče zložite po naslednjem vrstnem redu: osnovna plošča z obema dodatkoma, prva rezalna plošča, papir, rezalna kovinska šablona (z rezili obrnjenimi navzdol), druga rezalna plošča. Pripravljene plošče spustite skozi strojček.

*Zaradi zapletenosti nekaterih vzorcev, boste morda morali plošče, z vstavljeno šablono in materialom, trikrat spustiti skozi strojček. Pri zapletenih vzorcih lahko med šablono in papir vstavite voščen papir ali posebno peno (Quick Release Foam) za boljši izmet papirja. Tako se vam papir ne bo ujel v šablono.

Reliefni odtis

Reliefni odtis pri takšnih šablonah je možen z uporabo podloge Impressions Pad in silikonske podloge.

Uporaba šablon pri strojčku Sizzix Big Shot: Plošče zložite po naslednjem vrstnem redu: osnovna plošča z enim (spodnjim) dodatkom, rezalna plošča, šablona (z rezili obrnjenimi navzgor), papir, silikonska podloga in podloga Impression Pad.

*Pri uporabi šablon Thinlits za izrez ali reliefni odtis z drugimi rezalnimi strojčki, za vrstni red plošč in šablone sledite navodilom svojega strojčka.

Primeri uporabe Sizzix Thinlits šablon s strojčkom Sizzix Big Shot si lahko ogledate v spodnjem videu.

Dodatne informacije
SKU0630454239390
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account