Mini tanka rezalna šablona - halloween buča

Tanka rezalna šablona za scrapbooking naprave (npr. Xcut Xpress), s katero lahko na hiter in enostaven način iz papirja izrežete motive za vse priložnosti. Idealen pripomoček pri izdelovanju voščilnic, scrapbook izdelkov in izdelkov za splošno dekoracijo.
3,54 €
Razpoložljivost: Na zalogi
Na voljo samo še 1
SKU
5050870021006

Rezalna šablona Xcut za scrapbooking naprave

Čemu je šablona namenjena?

Rezalna šablona je namenjena uporabi z različnimi rezalnimi in embossing napravami za ustvarjanje s papirjem. Uporablja se lahko pri večini svetovno znanih scrapbooking strojčkov, kot sta Sizzix Big Shot in Xcut Xpress, za izrezovanje različnih motivov iz papirja raznih trdot in debelin. Za uporabo so popolnoma enostavne in idealne pri ustvarjanju unikatnih scrapbooking albumov, voščilnic, poročnih in rojstnodnevnih vabil, voščilnic ob rojstvu otroka, oblikovanju škatlic iz papirja, okraskov iz papirja, 3D rožic, čestitk, vizitk in dekoraciji daril. Njihova uporaba je brezmejna! 

Na izbiro je ogromno različnih motivov za vse priložnosti. Šablone so primerne za rezanje enega sloja različnega papirja, paus papirja ali folije. Za uporabo so popolnoma preproste, pakirane v priročni plastični embalaži. To vam omogoča enostavno shranjevanje in prenašanje, zato so primerne tako za delo doma kot na poti. Šablone so narejene iz karboniziranega jekla in preizkušene, tako da zagotavljajo odličen rez.

Kako uporabiti šablono s scrapbooking strojčkom Xcut xpress

Uporaba šablon pri strojčku Xcut Xpress: potrebujete osnovno ploščo in rezalno ploščo. Plošče zložite po naslednjem vrstnem redu: osnovna bela plošča, kovinska rezalna šablona (z rezili obrnjenimi navzgor), papir in rezalna plošča. Nato na strojčku nastavite debelino valja in spustite skozi strojček.

V videu si lahko ogledate način uporabe šablone s strojčkom Xcut Xpress.

Dodatne informacije
SKU5050870021006
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account