Set rezalnih šablon in štampiljk Gorjuss - Postcard, 11 kosov

Tanka rezalna šablona za izrez razglednice (s scrapbooking strojčki, kot sta Sizzix Big Shot in Xcut Xpress) in štampiljke za odtis motivov.
Akcijska cena 8,34 € Redna cena 16,68 €
Razpoložljivost: Na zalogi
Na voljo samo še 1
SKU
5038041021758

Set rezalnih šablon in štampiljk Gorjuss

Komplet vsebuje:

  • 1 šablono za rezanje (z embossing detajli),
  • 10 silikonskih štampiljk.


Po navodilih spodaj, uporabite rezalno šablono za scrapbooking naprave (Sizzix Big Shot, Xcut Xpress in podobne), za izrez poštne razglednice, priložene štampiljk pa uporabite za odtis motivov na razglednici. V kombinaciji z drugimi dekorativnimi materiali, na primer trakovi, bleščicami, svetlečimi pisali, raznimi okrasnimi elementi, razcepki, kamenčki in podobno, izdelajte resnično unikatno razglednico.

Kako uporabiti šablono s scrapbooking strojčkom Xcut xpress?

Uporaba šablon pri strojčku Xcut Xpress: potrebujete osnovno ploščo in rezalno ploščo. Plošče zložite po naslednjem vrstnem redu: osnovna bela plošča, kovinska rezalna šablona (z rezili obrnjenimi navzgor), papir in rezalna plošča. Nato na strojčku nastavite debelino valja in spustite skozi strojček.

Kako uporabiti šablono s strojčkom Sizzix Big Shot?

Uporaba šablon pri strojčku Sizzix Big shot: potrebujete osnovno ploščo za Sizzix z dodatki (Solo Shim – TAB1 in Solo Thin Die Adapter – TAB2) in dve rezalni plošči. Plošče zložite po naslednjem vrstnem redu: osnovna plošča z obema dodatkoma, prva rezalna plošča, rezalna kovinska šablona (z rezili obrnjenimi navzgor), papir, druga rezalna plošča. Pripravljene plošče spustite skozi strojček.

Ali lahko rezalo šablono uporabljate tudi z drugimi napravami?

Šablona za rezanje papirja Xcut je kompatibilna z večino scrapbooking strojčkov in naprav, namenjenih ročnemu izdelovanju voščilnic, albumov, čestitk, vizitk, ki jih danes najdemo na trgu. Za pravilno uporabo rezalne šablone z vašim strojčkom preverite navodila proizvajalca vaše naprave.

Dodatne informacije
SKU5038041021758
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account