Set rezalnih šablon Xcut - ptiček s srčkom, 3 kosi

Tanka rezalna šablona za strojčke Sizzix Big Shot, Xcut xpress in druge scrapbooking naprave, s katero lahko na hiter in enostaven način iz papirja izrežete motive za vse priložnosti. Idealen pripomoček pri izdelovanju voščilnic, scrapbook izdelkov in izdelkov za splošno dekoracijo.
Akcijska cena 7,63 € Redna cena 12,71 €
Razpoložljivost: Ni na zalogi
Na voljo samo še 0
SKU
5050870019188

Rezalna šablona Xcut za scrapbooking naprave

Čemu je šablona namenjena?

Rezalna šablona je namenjena uporabi z različnimi rezalnimi in embossing napravami za ustvarjanje s papirjem. Uporablja se lahko pri večini svetovno znanih scrapbooking strojčkov, kot so Sizzix Big Shot, Cuttlebug in Xcut Xpress, za izrezovanje različnih motivov iz papirja raznih trdot in debelin. Za uporabo so popolnoma enostavne in so idealne pri ustvarjanju unikatnih scrapbooking albumov, voščilnic, poročnih in rojstnodnevnih vabil, voščilnic ob rojstvu otroka, oblikovanju škatlic iz papirja, okraskov iz papirja, 3D rožic, čestitk, vizitk in dekoraciji daril. Njihova uporaba je brezmejna! 

Na izbiro je ogromno različnih motivov za vse priložnosti. Šablone so primerne za rezanje enega sloja različnega papirja, paus papirja ali folije. Za uporabo so popolnoma preproste, pakirane v priročni plastični embalaži. To vam omogoča enostavno shranjevanje in prenašanje, zato so primerne tako za delo doma kot na poti. Šablone so narejene iz kovine in ne vsebujejo svinca.

Kako uporabiti šablono s scrapbooking strojčkom Xcut xpress?

Uporaba šablon pri strojčku Xcut Xpress: potrebujete osnovno ploščo in rezalno ploščo. Plošče zložite po naslednjem vrstnem redu: osnovna bela plošča, kovinska rezalna šablona (z rezili obrnjenimi navzgor), papir in rezalna plošča. Nato na strojčku nastavite debelino valja in spustite skozi strojček.

Kako uporabiti šablono s strojčkom Sizzix Big Shot?

Uporaba šablon pri strojčku Sizzix Big shot: potrebujete osnovno ploščo za Sizzix z dodatki (Solo Shim – TAB1 in Solo Thin Die Adapter – TAB2) in dve rezalni plošči. Plošče zložite po naslednjem vrstnem redu: osnovna plošča z obema dodatkoma, prva rezalna plošča, rezalna kovinska šablona (z rezili obrnjenimi navzgor), papir, druga rezalna plošča. Pripravljene plošče spustite skozi strojček.

Ali lahko rezalo šablono uporabljate tudi z drugimi napravami?

Šablona za rezanje papirja Xcut je kompatibilna z večino scrapbooking strojčkov in naprav, namenjenih ročnemu izdelovanju voščilnic, albumov, čestitk, vizitk, ki jih danes najdemo na trgu. Za pravilno uporabo rezalne šablone CottageCutz z vašim strojčkom preverite navodila proizvajalca vaše naprave.

Dodatne informacije
SKU5050870019188
PakiranjeKomplet
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account