Motivi iz svetle lepenke 1,2mm - božične smreke in zvezde (do ~4x5,5cm), 4kos

Lasersko izrezane oblike iz svetle lepenke, za vsestransko dekoracijo. Odlično predvsem za okrasitev papirnatih in scrapbooking projektov!
0,54 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
0000011148722

Dekorativni izrezki iz svetle lepenke Scrapiniec

Velikost največjega elementa: približno 4x5,5 cm.

 

Okrasni elemnti, detajlno izrezani iz trše svetle lepenke, bodo polepšali prav vsak ustvarjalni izdelek! Izrezane oblike so več kot idealne za vse scrapbooking projekte. Pester izbor motivov vam omogoča, da jih uporabite na voščilnicah, vabilih in albumih, prav za vse priložnosti. Prikupni motivi lovilcev sanj, okrašeni okvirji, božični motivi, slovenski napisi, motivi za noč čarovnic, pomladne, poletne, jesenske in zimske oblike, glasbeni elementi, živali, rože, poročni motivi, črke, številke in še mnogo, mnogo več.

Dekorativni elementi Scrapiniec bodo zagotovo navdušili vse ljubitelje papirnatega ustvarjanja, kot tudi vse ostale, saj jih lahko uporabite tudi kot dekoracijo pri splošnem ustvarjanju. Uporabite jih za unikatno zavijanje daril, za okrasitev venčkov, okvirjev za slike, okrasnih loncev, škatlic, majhnih okrasnih predalnikov, pri »mix media« tehniki ali pri ostalih ustvarjalnih projektih.

Natančno izrezani elementi, debeline 1,2mm, so v naravni beli barvi lepenke. Elemente lahko uporabite takšne kot so in že bodo predstavljali čudovit dodatek na vaših izdelkih. Lahko pa jih pobarvate, embossirate, prekrijete z bleščicami in podobno, da jim dodate nekaj živahnosti. Z okrasnimi dodatki boste vaše izdelke spremenili v prave umetnine.

Izrezki so debeline 1,2mm, zato rahlo odstopajo od podlage in dodajo izdelku nekaj dimenzionalnosti. Za resnično viden dimenzionalen efekt pa uporabite dvoplastne elemente ali 3D elemente za sestavit.

 

Kako uporabljam izrezke iz lepenke Scrapiniec?

Enostavno! Elementi so izrezani, vendar »vgrajeni« na kosu svetle lepenke, zato jih morate le še odstraniti iz ploščice in že jih lahko uporabljate. Elementi so na delih še spojeni, zato jih boste morali, še posebej pri zelo detajlnih vzorcih, na teh spojenih delih prerezati z ostrim nožem oziroma skalpelom.

Element nato uporabite kot je, v nežni naravni barvi, ali mu dodate nekaj barve in z njim okrasite izdelek.

 

Poglejte, kako lahko motiv iz lepenke uporabimo za izdelavo voščilnice.

Dodatne informacije
SKU0000011148722
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account