Motivi iz svetle lepenke 1,2mm - okvir z dekoracijo, 4 kosi (~9,5x13cm največji kos)

Dekorativni elementi, izrezani iz svetle lepenke, za okrasitev papirnatih in scrapbooking izdelkov ter raznih ustvarjalnih del.
1,44 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
0000011148272

Dekorativni izrezki iz svetle lepenke Scrapiniec

Okrasni elementi, detajlno izrezani iz trše svetle lepenke, bodo polepšali prav vsak ustvarjalni izdelek! Okraski so več kot idealni za vse scrapbook projekte. Pester izbor motivov vam omogoča, da jih uporabite na voščilnicah, vabilih in albumih prav za vse priložnosti. Prikupni motivi lovilcev sanj, okrašeni okvirji, božični motivi, slovenski napisi, motivi za noč čarovnic, pomladne, poletne, jesenske in zimske oblike, glasbeni elementi, živali, rože, poročni motivi, črke, številke, ljubki slovenski napisi in še mnogo, mnogo več.

Dekorativni elementi Scrapiniec bodo zagotovo navdušili vse ljubitelje papirnatega ustvarjanja, kot tudi vse ostale, saj jih lahko uporabite tudi kot dekoracijo pri splošnem ustvarjanju. Uporabite jih za unikatno zavijanje daril, za okrasitev venčkov, okvirjev za slike, okrasnih loncev, škatlic, majhnih okrasnih predalnikov, pri »mix media« tehniki ali pri ostalih ustvarjalnih projektih.

Natančno izrezani elementi, debeline 1,2mm, so v naravni beli barvi lepenke. Elemente lahko uporabite takšne kot so in že bodo predstavljali čudovit dodatek na vaših izdelkih. Lahko pa jih pobarvate, embossirate, prekrijete z bleščicami in podobno, da jim dodate nekaj živahnosti. Z okrasnimi dodatki boste vaše izdelke spremenili v prave umetnine.

Izrezki so debeline 1,2mm, zato rahlo odstopajo od podlage in dodajo izdelku nekaj dimenzionalnosti. Za resnično viden dimenzionalen efekt pa uporabite dvoplastne elemente ali 3D elemente za sestavit.

 

Kako uporabljam izrezke iz lepenke Scrapiniec?

Enostavno. Elementi so izrezani, vendar »vgrajeni« na kosu svetle lepenke, zato jih morate le še odstraniti iz ploščice in že jih lahko uporabljate. Elementi so na delih še spojeni, zato jih boste morali, še posebej pri zelo detajlnih vzorcih, na teh spojenih delih prerezati z ostrim nožem oziroma skalpelom.

Element nato uporabite kot je, v nežni naravni barvi, ali mu dodate nekaj barve in z njim okrasite izdelek.

Oglejte si primer uporabe na spodjem posnetku.

Dodatne informacije
SKU0000011148272
PakiranjeKomplet
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account