A4 set 3D decoupage elementov - pobeg na deželo

Izrezani motivi sličic, ki jih lepite eno na drugo, s čimer ustvarite papirnat okras, za voščilnico ali scrapbooking projekt, z reliefnim učinkom.
1,61 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
5038041998388

Decoupage elementi

Decoupage elementi oziroma decoupage izrezki so izrezani motivi sličic, s katerimi lahko sestavimo izstopajoč motiv na naših papirnatih ustvarjalnih projektih. Izdelamo lahko edinstvene voščilnice s čudovitim dimenzionalnim učinkom ali z izstopajočim motivom popestrimo strani v scrapook albumu.

 

Kako sestaviti motiv iz decoupage pol?

Decoupage pole z izrezki so pole papirja, na katerem so izrezani določeni motivi, poleg katerih so pripisane označbe A1, A2, A3, … in B1, B2, B3, … in podobno. Izrezane motive odstranimo iz pole in jih prilepimo eden na drugega po vrstnem redu označb, tako da na motiv A1 prilepimo motiv A2, nato na motiv A2 prilepimo A3, nato A4 in tako dalje. Za izstopajoč efekt je potrebno izrezke med seboj lepiti s penastimi dvostransko lepljivimi blazinicami oziroma 3D lepljivimi blazinicami. Tako ustvarimo dimenzionalni učinek motiva, ki odstopa od podlage. Preizkusite in izdelajte edinstvene voščilnice!

 

V spodnjem videu je prikazan primer voščilnice, izdelane z izrezki iz decoupage pol.

Dodatne informacije
SKU5038041998388
PakiranjePosamezno
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account