Izsekovalnik - angel 2,5cm

Luknjač (štanca) za enostavno in hitro izrezovanje oblik iz papirja. Velikost motiva je približno 2,5cm.
6,75 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
4005329108396

Luknjači z motivi (štance)

Štance, izsekovalniki oziroma luknjači z različnimi motivi so priljubljen pripomoček predvsem pri scrapbooking ustvarjalcih in izdelovalcih voščilnic. Štanca omogoča hiter, enostaven in natančen izrez motivov, brez kakršnegakoli napora ali nereda. Uporaba štanc je vsestranska in popolnoma enostavna, saj delujejo na princip luknjača. Papir enostavno vstavite v režo in pritisnite. Štanca vam izreže motiv. Tako preprosto!

Uporabljajo se pri različnih scrapbook projektih, pri izdelovanju voščilnic, čestitk, vabil, albumov in podobno. Izrezane motive iz papirja lahko uporabite prazne ali pa jih pobarvate, okrasite in nato uporabite za izdelavo rojstnodnevnih voščilnic, poročnih vabil, čestitk ob obletnicah, pri unikatni izdelavi scrapbook albuma ali ostalih izdelkih iz papirja. Izrezane papirnate motive pa lahko uporabite tudi za dekoracijo daril ali vašega doma.

Na voljo so vam izsekovalniki različnih velikosti in oblik, od enostavnih geometrijskih oblik, klasičnih vzorcev do detajlnih bordur. Izberite vam najljubše motive in se podajte v svet papirnatega ustvarjanja.

Pozor: Luknjači so primerni za rezanje papirja z gramaturo do 220g/m². V primeru uporabe trših papirjev ali drugih debelejših materialov lahko štanco uničite.

Opozorilo: Ni primerno za otroke, mlajše od 3 let, zaradi prisotnosti majhnih delcev, ki jih otrok lahko pogoltne. 

Dodatne informacije
SKU4005329108396
PakiranjePosamezno
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account