Izsekovalnik z reliefnim odtisom M (3,2x3,8cm) - javorjev list

Luknjač (štanca) za hkratno izrezovanje in reliefni odtis oblik iz papirja.
11,57 €
Razpoložljivost: Ni na zalogi
Na voljo samo še 0
SKU
5050870021891

Izsekovalniki z reliefnim odtisom

Štance, izsekovalniki oziroma luknjači, z različnimi motivi so priljubljen pripomoček predvsem pri scrapbooking ustvarjalcih in izdelovalcih voščilnic. Štanca omogoča hiter, enostaven in natančen izrez motivov, brez kakršnegakoli napora ali nereda. Uporaba štanc je vsestranska in popolnoma enostavna, saj delujejo na princip luknjača. Papir vstavite v režo, pritisnite in motiv je izrezan. Tako preprosto!

Luknjači z reliefnim odtisom, pa hkrati izrežejo obliko in vtisnejo določen del motiva. Rezultat je izrezana oblika z z reliefnim odtisom.

Izrezane motive uporabite prazne ali jih okrasite, ter uporabite za izdelavo rojstnodnevnih voščilnic, poročnih vabil, čestitk ob obletnicah, pri unikatni izdelavi scrapbooking albumov in ostalih izdelkov iz papirja. Izrezane papirnate motive lahko uporabite tudi za dekoracijo daril ali vašega doma.

Na voljo so vam izsekovalniki različnih velikosti in oblik, od enostavnih geometrijskih oblik, klasičnih vzorcev do detajlnih bordur. Izberite vam najljubše motive in se podajte v svet papirnatega ustvarjanja.

Pozor: Luknjači so primerni za rezanje papirja z gramaturo do 220g/m². V primeru uporabe trših papirjev ali drugih debelejših materialov lahko štanco uničite.

 

Opozorilo: Ni primerno za otroke, mlajše od 3 let, zaradi prisotnosti majhnih delcev, ki jih otrok lahko pogoltne. 

Dodatne informacije
SKU5050870021891
PakiranjePosamezno
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account