Kotni izsekovalnik - dvojni krog R3

Luknjač ali štanca, z različnimi motivi, za enostavno in hitro izrezovanje oblik iz papirja. Za izdelavo konfetov ali papirnate dekoracije.
5,79 €
Razpoložljivost: Na zalogi
Na voljo samo še 1
SKU
8718819344421

Luknjači z motivi (štance)

Štance, izsekovalniki oziroma luknjači z različnimi motivi so priljubljen pripomoček predvsem pri scrapbooking ustvarjalcih in izdelovalcih voščilnic. Štanca omogoča hiter, enostaven in natančen izrez motivov, brez kakršnegakoli napora ali nereda. Zaščiten del rezalnika pa zagotavlja varno uporabo.

Uporaba štanc je vsestranska in popolnoma enostavna, saj delujejo na princip luknjača. Papir enostavno vstavite v režo in pritisnete. Štanca izreže motiv. Tako preprosto!

Primerni so za rezanje papirja in kartona, gramature 80-220g/m². Motive lahko izrežete iz potiskanih in vzorčastih papirjev ali uporabite enobarvne, ki jih po želji dodatno okrasite. Dobljene oblike nato uporabite pri raznih papirnatih projektih, npr. izdelavi rojstnodnevnih voščilnic, poročnih vabil, čestitk ob obletnicah, scrapbooking albuma, za dekoracijo daril, okrasitev prostorov, konfete ali namizno dekoracijo.

 

Na voljo so vam izsekovalniki različnih velikosti in z različnimi motivi, od enostavnih geometrijskih oblik, klasičnih vzorcev do detajlnih bordur. Izberite najljubše motive in se podajte v svet papirnatega ustvarjanja!

 

Namig: Ko se izsekovalnik obrabi, ga lahko nabrusite tako, da namesto papirja nekajkrat izrežete motiv iz aluminijaste folije.

Pozor: Luknjači so primerni za rezanje papirja z gramaturo do 220g/m²! V primeru uporabe trših papirjev ali drugih debelejših materialov lahko štanco uničite.

*Opozorilo: Izdelek ni primeren za otroke, mlajše od 3 let, zaradi prisotnosti majhnih delcev, ki jih otrok lahko pogoltne. 

Dodatne informacije
SKU8718819344421
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account