Set rezalnih šablon - cvetlični vrt, 17 kosov

Kovinska rezalna šablona se uporablja s pomočjo strojčka Sizzix, Cuttlebug ali Xcut Xpress, za izrezovanje številnih oblik in motivov iz papirja za vse priložnosti. Izjemno enostavna za uporabo in izdelovanje unikatnih scrapbooking izdelkov, za vsakega ustvarjalca!
Akcijska cena 4,86 € Redna cena 6,07 €
Razpoložljivost: Na zalogi
Na voljo samo še 1
SKU
8716697046451

Rezalne šablone Marianne Design

V setu je 17 šablon za rezanje. Velikost največje šablone je 2,2x9,1cm.

Rezalne šablone se uporabljajo skupaj s strojčkom Sizzix Big Shot, Cuttlebug ali Xcut Xpress za izrezovanje različnih motivov iz papirja različnih trdot in debelin.

Za uporabo so popolnoma enostavne in so idealne pri ustvarjanju unikatnih scrapbooking albumov, voščilnic, poročnih in rojstnodnevnih vabil, voščilnic ob rojstvu otroka, oblikovanju škatlic iz papirja, okraskov iz papirja in dekoraciji daril. Zelo dobro se uporabljajo pri izrezovanju fotografij, okenc, okvirčkov in obrob. Njihova uporaba je brezmejna! Na izbiro je ogromno rezalnih šablon, različnih velikosti in različnih oblik, uporabnih za vse priložnosti. Šablone so primerne za rezanje enega sloja različnega papirja, paus papirja ali folije.

 

Kako uporabljam šablone s svojim rezalnim strojčkom?

Uporaba šablon pri strojčku Sizzix: potrebujete osnovno ploščo za Sizzix z dodatki (Solo Shim – TAB1 in Solo Thin Die Adapter – TAB2) in dve prozorni rezalni plošči. Plošče zložite po naslednjem vrstnem redu: osnovna plošča z obema dodatkoma, prozorna rezalna plošča, rezalna šablona (z rezili obrnjenimi navzgor), papir in druga prozorna rezalna plošča. Pripravljene plošče spustite skozi strojček. 

Rezalno šablono lahko postavite tudi tako, da bodo rezila obrnjena navzdol, vendar morate v tem primeru papir oziroma rezan material postaviti pod rezalno šablono. Tako obrnjeno šablono je smiselno postaviti, kadar želite obrezati potiskan ali natisnjen vzorec, v ostalih primerih priporočamo postavitev šablone, z rezili obrnjenimi navzgor in s papirjem (ali drugim materialom) položenim na vrh šablone.

Uporaba šablon pri strojčku Xcut Xpress: potrebujete osnovno ploščo in rezalno ploščo. Plošče zložite po naslednjem vrstnem redu: osnovna bela plošča, kovinska rezalna šablona (z rezili obrnjenimi navzgor), papir in rezalna plošča. Na strojčku nato nastavite debelino valja in spustite skozi strojček.

Pri uporabi rezalnih šablon z drugimi rezalnimi strojčki, glejte navodila strojčka za pravilno sestavo plošč.

Dodatne informacije
SKU8716697046451
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account