Set štampiljk Jane's Doodles - tortica

Pozorne fotopolimerne štampiljke, izdelane po ročnih skicah, za odtis motivov na papir in druge materiale. Skupna velikost seta je 10,16x14,5cm, v njem pa je 13 posameznih štampiljk.
Akcijska cena 12,79 € Redna cena 15,99 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
0675595743368

Prozorne štampiljke za odtis motivov Jane's Doodles

Prozorne fotopolimerne štampiljke, so izdelane v Veliki Britaniji in so narejene po ročnih izrisih njihove snovalke Jane. Ker so izdelane iz visoko kvalitetnega fotopolimera so izjemno vzdržljive in se ne uničijo. Zbirka krasnih ročno narisanih štampiljk ponuja božične, cvetlične ter živalske motive in črke, s katerimi lahko tvorite poljubne napise.

Velikost seta (torej skupna velikost vseh štampiljk) je 10,16x14,5cm, v setu pa je več posameznih štampiljk.

 

Kje uporabiti fotopolimerno štampiljko?

Štampiljke so odličen pripomoček pri izdelavi božičnih in rojstnodnevnih voščilnic, poročnih vabil in čestitk za obletnice, krst, obhajilo, diplomo in druge posebne dogodke. Na voljo je ogromno različnih motivov v različnih velikostih, prav za vse priložnosti.

 

Kako uporabljati štampiljko?

Delo s štampiljkami je hitro in enostavno. Pri uporabi štampiljk potrebujete le še akrilno podlago in barvno blazinico. Akrilna podlaga vam služi kot držalo in je na voljo v različnih velikostih, da ustreza različnim velikostim štampiljk. Barvna blazinica predstavlja najboljši način nanosa barve na štampiljko, lahko pa izbirate med različnimi proizvajalci in blazinicami različnih izdelav (na vodni osnovi, pigmentne). 

Štampiljko preprosto pritrdite na akrilno podlago, jo pomočite v barvno blazinico in odtisnite na papir (ali drugo površino). Odtisnjen motiv štampiljke nato po želji pobarvajte in okrasite.

 

Kako narediti voščilnico res posebno?

Odtisnjen motiv štampiljke pobarvajte z različnimi flomastri, akvarelnimi barvami, barvicami ali drugimi pisali. Štampiljko lahko uporabite tudi v kombinaciji z embossing prahci ali jo okrasite z bleščicami, kamenčki in drugimi priljubljenimi dekoracijami.

 

Kako vzdrževati štampiljko?

Štampiljke so primerne za večkratno uporabo, vendar je za dolgo življenjsko dobo potrebno izdelek vzdrževati. Štampiljko je zato potrebno po vsaki uporabi očistiti. To storite z vodo in milom ali s posebnimi čistili, namenjenimi za čiščenju barv na vodni osnovi ali čiščenju barv na osnovi topil. Po čiščenju pustite štampiljko sušiti na zraku, saj tako ohranjate njeno oprijemljivost na akrilno podlago.

 

Primer uporabe štampiljke si lahko ogledate v spodnjem videu.

Dodatne informacije
SKU0675595743368
PakiranjePosamezno
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account